Toni Gaspar ha sigut l’encarregat d’inaugurar la XXVI edició de la Fira Agrícola de Guadassuar

Sábado, 26 de enero de 2019 | e6d.es
• El president de la Diputació també ha estat acompanyat per Francisco Rodríguez Mulero, secretari autonòmic d'Agricultura
._000500
Una nova edició de la fira agrícola i industrial de Guadassuar ha obert les seues portes. Toni Gaspar, president de la Diputació de València, i Francisco Rodríguez Mulero, secretari autonòmic d'Agricultura, han sigut els encarregats d'inaugurar la vint-i-sisena edició d'esta fira que cada any, durant el mes de gener, reuneix els agricultors i ramaders de tota comarca i la província.
Una vegada tallada la cinta inaugural, el president de la Diputació i el secretari autonòmic d'Agricultura,  acompanyats per Salvador Montañana, alcalde de la localitat i membres de la corporació municipal, han saludat a tots els participants en esta nova edició.
Diversos alcaldes de localitats veïnes com Benimodo, Benicull, La Pobla Llarga o Alzira han participat també en esta inauguració y en la visita inaugural
També han visitat l'exposició “Llaurant poble”, situada en l'antic col·legi Balmes. Una mostra, que estarà oberta fins al pròxim 27 de gener,  amb una amplia exposició de ferramentes de treball i una espardenya gegant..
Al llarg del cap de setmana, tant el dissabte com el diumenge, els visitants a la fira podran gaudir de diverses activitats. Hui dissabte se celebrarà, des de les 10 i fins a les 14 hores, el segon trofeu de pilota valenciana Amics de la Ribera; hi hauran jocs de fusta tradicionals, tallers mediambientals, exhibicions de gimnàstica rítmica i el concert en la Plaça de la Generalitat del grup Pez Volador.
E6D