'T’he agafat Caputxeta!', de Carles Cano, portada a escena per l’alumnat de 4t d’ESO de Xúquer Centre Educatiu

Miércoles, 5 de febrero de 2020 | e6d.es
• "I si les coses no foren com sempre ens han contat?"

._000764
._000472
En aquesta obra, tenim una caputxeta que fes més por que el llop, un gat atracador, un porc armat fins a les dents, vampirs, prínceps, princeses, Frankensteins…
Tot això i més podrem trobar en “T’he agafat, Caputxeta!” de Carles Cano, representada i re versionada per l'alumnat de Xúquer Centre Educatiu i del CEE Carmen Picó. Es tracta d’una història completament diferent de la que es coneix.
Aquest serà el treball que el pròxim dijous, 6 de febrer, l'alumnat portarà a terme en l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira davant un públic molt especial, l'alumnat del Carmen Picó i l’alumnat de 1r i 2 de Primària de Xúquer Centre Educatiu.
Ha estat un projecte iniciat en la 1a avaluació pel grup de 4t d’ESO i que culminarà amb la representació teatral. I com qualsevol treball portat a escena, s’ha requerit un treball exhaustiu d’assajos, escenografia, attrezzo, d’equip tècnic i recursos publicitaris: cartell i fullets de mà de l’obra.
Més, allò que farà especial aquesta funció serà la participació en escena d’un grup d’alumnes del CEE Carmen Picó que han introduït nous personatges a l’obra i que la farà única.
Un treball cooperatiu, per equips organitzat des de les àrees de Valencià i Tecnologia que, de segur, donarà uns fruits molt saborosos.

Xúquer Centre Educatiu