Temporada plena d'èxits al Club Atletisme Guadassuar

Lunes, 28 de junio de 2021 | e6d.es
• "Ha sigut un orgull que Guadassuar estiga lluitant a les competicions amb els millors clubs de la Comunitat Valenciana"

._000829
El Club Atletisme Guadassuar ha apostat per la base, per crear una bona escola amb una filosofia clara i definida: treballar amb humilitat. El treball constant i diari amb aquesta actitud ha donat els seus fruits després d'una gran temporada.
L'esforç de tots i totes les atletes que han entrenat i competit en aquest any complicat, degut a la pandèmia, ha fet que el club de Guadassuar haja aconseguit uns èxits a l'altura de molt pocs. La paraula 'EQUIP' és la que ha ajudat a fer que en cada competició es demostre la valentia de tots i cadascun dels components del club, els quals han lluitat al 100% dia rere dia per a aconseguir tots els triomfs. Aquests/es atletes defineixen el que significa l'ATLETISME.
La bona temporada que han realitzat les categories inferiors (categoria sub 12 i sub 14) no pot passar desapercebuda:
▪️En competició provincial han aconseguit un total d'11 medalles (3 d'or, 5 d'argent i 3 de bronze).
▪️En competició autonòmica han aconseguit un total de 8 medalles (3 d'or, 4 d'argent i 1 de bronze).
▪️L'equip femení sub 14 s'ha proclamat campió autonòmic de camp a través.
▪️L'equip femení sub 14 ha aconseguit la 3ª millor marca autonòmica al relleu 4x80m (darrere del València Club Esports i CA Alacant).
▪️Han sigut seleccionats un total de 8 atletes per a representar a la selecció de València al Campionat Interprovincial (Castelló, València, Alacant i Múrcia), aconseguint ser campions.
Ha sigut un orgull que Guadassuar estiga lluitant a les competicions amb els millors clubs de la Comunitat. Aquests atletes (tant els que han aconseguit medalles com els que no) han deixat a Guadassuar a un gran nivell. La il·lusió per treballar i fer créixer a aquests atletes ha tingut la seua recompensa. Una temporada per a emmarcar que ha sigut possible gràcies al treball dels entrenadors, el suport de la junta directiva amb les decisions dels mateixos i la incondicional ajuda dels pares i les mares. Amb la suma de tots, el Club Atletisme Guadassuar Maskokotas ha pogut disfrutar d'una temporada plena d'alegries i emocions.
Club Atletisme Guadassuar

 

._000816

._000723