Sueca presenta oficialment a les Festeres de 2016

Miércoles, 7 de octubre de 2015 | e6d.es
• Divendres passat, el saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir la presentació oficial de la nova Festera Major, Sara Roselló i de totes les components de la seua Cort d’Honor

._000006
Abans de la presentació, però, es va acomiadar oficialment a Eila Colomar, la Festera Major del 2015 i també a la seua Cort d’Honor. En iniciar l’acte, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló i també una important representació de la Corporació Municipal van rebre a les Festeres de 2015 a qui van obsequiar amb un ram de flors i un retrat seu en mostra d’agraïment. Després, Eila va tenir l’oportunitat d’acomiadar-se de les seues companyes, de la Corporació Municipal i de tots aquells que l’han seguit de prop durant aquest any.
Tot seguit, les noves festeres van fer la seua aparició en el saló de plens acompanyades pels representants dels col•lectius que les han presentat al càrrec. Així, Zaida Claver va ser presentada per l’Associació Amics del Coet, Anna Lluna per la Falla Sol i Tarongers, Isabel Fernández del Moral per la falla Verge de Sales, Laia Ortega pel Gremi d’hostaleria, Lluch Escrivà per l’Associació de Caçadors, Ruth Ferrando per la Penya Barcelonista i la Festera Major, Sara Roselló, per la Falla Ronda de Bernat Alinyo. També Sara va poder dirigir-se a tots en el seu primer acte com a Festera Major de Sueca.
Al seu torn, el regidor de Festes, Pau Roselló, en la seua intervenció va tindre unes paraules d’agraïment per a Eila i la seua Cort d’Honor. Roselló va incidir en com d’especials han sigut aquestes primeres festes en què ell ha estat regidor al seu costat i els va agrair tot el suport i els bons moments que han compartit en cada acte. Alhora, va aprofitar també per felicitar a les noves Festeres i per encoratjar-les a assaborir cada segon d’aquest any inoblidable que enceten.
L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, va estar l’encarregada de tancar l’acte. Tamarit també va voler fer un agraïment molt especial a Eila i a la seua Cort d'Honor i va donar la benvinguda oficial a les noves Festeres a qui va desitjar que puguen gaudir al màxim d'un any ben especial i a qui va proposar també que participen i proposen les idees que consideren per a les Festes de 2016. Tamarit va finalitzar apuntant a la feina que implica també l'organització de les Festes de Sueca. “Sembla una paradoxa que fa quatre dies que han passat les festes de 2015 i hui ens trobem ací presentant a les Festeres de l'any vinent, però no ho és. És un fet que el mateix dia que disparem el castell de final de festes, i com passa amb les falles, comencem a pensar i a treballar per a les següents” va  afegir l'alcaldessa.
Ajuntament de Sueca