Sueca mostra de nou la seua solidaritat en l'última donació de sang de l'any

Lunes, 16 de diciembre de 2019 | e6d.es
• "Sueca és molt solidŕria i es demostra durant tot l'any, amb una mitjana d'entre 50 i 70 donacions al mes"

._000741
El casal de la Falla Bernat Aliño va acollir, per quart any consecutiu, una marató de donació de sang en la qual van participar al voltant d'un centenar de persones. Al llarg de tot l'any, una vegada al mes, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana desplaça una de les seues unitats al Centre de Salut de la nostra ciutat per a atendre els donants de sang. L'última donació de l'any, no obstant això, sempre és la més especial i participativa.
“El fet de fer esta última donació de sang de l'any diferent va sorgir fa anys, quan presidia l'associació local de donants José Baldoví. Ara, gràcies al treball d'Eva Moreno i Carolina Ortí, treballadores del Centre de Salut, s'ha mantingut este servei que sempre ha comptat a Sueca amb una gran acceptació. Sueca és molt solidària i es demostra durant tot l'any, amb una mitjana d'entre 50 i 70 donacions al mes, xifra que s'incrementa sempre este últim dia, en el qual hem arribat al centenar”, ha explicat Manuel Doménech, promotor del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.
El regidor de Sanitat, José Miguel Giménez, ha tingut paraules d'agraïment per a totes les persones que es van acostar ahir al casal de la Falla Bernat Aliño a donar sang. “Voldria agrair als ciutadans la seua generositat; al Centre de Transfusió de València, per oferir-nos la possibilitat de donar sang durant tot l'any; als impulsors d'esta iniciativa i a les persones que s'encarreguen ara de portar-la a la pràctica; així com a la Falla Bernat Aliño, per la seua predisposició sempre a col·laborar en qualsevol iniciativa solidària”. Junt al regidor de Sanitat, van acudir també a esta marató de donació de sang, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; membres del govern local; les Falleres Majors de Sueca i les seues corts d'honor, així com membres de la Junta Local Fallera.  
Ajuntament de Sueca

 

._000705

._000562