Sueca millora la seua xarxa d'aigua potable

Jueves, 30 de enero de 2020 | e6d.es
• Estes actuacions permetran també la renovació d'una part de la instalˇlació de les canonades en la ronda d'Espanya

._000735
La Regidoria de Serveis Municipals, a través de l'empresa Aigües de Sueca, ha estat executant durant els mesos de desembre i gener unes obres de millora en la xarxa municipal d'aigua potable del nucli urbà de Sueca, que permetran el subministrament alternatiu, sobretot en la zona que queda a l'altra part de la carretera nacional, en cas de fugida, evitant els talls de subministrament en grans sectors de la població als quals els veïns estaven, forçosament, acostumats.
“A més, estes millores faran possible l'alimentació en el nucli urbà, des de la ronda Joan Fuster, en cas d'avaria en les conduccions principals de subministrament habitual al municipi. En definitiva, tindrem una gran millora en la qualitat del proveïment d'aigua potable a Sueca”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.
Estes actuacions permetran també la renovació d'una part de la instal·lació de les canonades en la ronda d'Espanya. L'obra està prevista per a l'estiu a fi de causar les mínimes molèsties, tant al veïnat com a la circulació en este tram de l'avinguda, entre el col·legi Cervantes i la caserna de la Guàrdia Civil.
“Volem agrair la comprensió de la ciutadania respecte a les molèsties causades per les obres ja realitzades. Agraïm també la col·laboració del Ministeri de Foment i de la Comunitat de Regants de Sueca per facilitar-nos la ràpida i correcta execució dels treballs”, ha afirmat Vázquez.