Sueca es prepara per a la XXIV edició consecutiva de la Travessia El Perelló-Les Palmeres, trofeu Segundo Castelló

Miércoles, 11 de julio de 2018 | e6d.es
• Les platges de Sueca es preparen per acollir una de les cites esportives més espectaculars de l'estiu

._000246

._000305
Les platges de Sueca acolliran este cap de setmana una de les cites esportives més esperades i consolidades en el calendari de l'estiu, la XXIV edició consecutiva de la Travessia El Perelló-Les Palmeres, trofeu Segundo Castelló. La prova organitzada pel Club Natació de Sueca amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, tindrà lloc el pròxim diumenge dia 15 de juliol. La travessia arrancarà a les 09:00, des de l'escullera del Perelló, i la meta s'ubicarà a la platja de Les Palmeres.
Des del consistori, el regidor d'Esports, Vicent Baldoví, convida als veïns del poble a acudir a esta cita estiuenca siga a animar als nadadors o també a participar. “En esta prova no només acollim gent experimentada en la natació o altres esports com ara el triatló. Esta és també una cita popular en què participen moltes suecanes i suecans i gent d'altres pobles veïns amants de la pràctica de l'esport a l'aigua” ha apuntat Baldoví, qui a més ha destacat la feina dels organitzadors i ha agraït a tots els que s'han implicat d'una manera o altra per repetir l'èxit de les darreres edicions.
La competició, amb un recorregut de 2.400 metres, serà puntuable per al circuit d'aigües obertes de la Comunitat Valenciana i compta a hores d'ara, amb més d'un centenar d'inscrits, entre ells promeses de la natació i del triatló com són l'internacional en dues ocasions, Víctor Benages, o els suecans Andrea Fos i Miquel Grau. En acabar la prova reina es donarà pas a la de menors de 14 anys, amb un recorregut de 300 metres de distància. La travessia infantil tindrà lloc a la platja de Les Palmeres.
El president del Club Natació Sueca, Pau Tomàs, apunta que este és un any complicat pel que fa a la participació en la prova, atés que la competició coincideix en el calendari amb altres quatre proves més de similars característiques. Així i tot, s'esperen més de 200 participants. Tomàs ha volgut traslladar també un missatge de tranquil·litat a tots els competidors, ja que es preveu una mar tranquil·la per al diumenge i sense la presència de meduses. Les inscripcions continuen obertes a la pàgina web http://www.crono4sports.es fins a les 14:00 del dissabte 14 de juliol.
Ajuntament de Sueca