Sueca celebra una nova edició del Trofeu d’Escoles de Ciclisme Ciutat de Sueca

Viernes, 10 de agosto de 2018 | e6d.es
• 173 xiquets i xiquetes, arribats de diferents pobles de Valčncia i Alacant, han participat en el tradicional trofeu

._000246

._000349
173 xiquets i xiquetes, arribats de diferents pobles de València i Alacant, han participat en el tradicional Trofeu d'Escoles de Ciclisme Ciutat de Sueca, que s'ha celebrat este 8 d'agost, a causa de l'ajornament el passat 2 de juny per culpa de la pluja. Els joves corredors competiren sobre un circuit tancat amb eixida i arribada a la ronda del País Valencià i que discorria pels carrers Simon Vila, Rafael Hervas, Ronda Joan Fuster i Jaume I. L'Escola amfitriona de la ciutat va estar representada per nou xiquets i xiquetes: Hugo Linares, Raül Sáez, Iván Fuentes, Naia Mateu, Iker Mortes, Elena Pérez, Martí Bravo, Anna Quintero i Anna Bravo. Cal destacar la tercera posició al podi de les xiquetes Elena Pérez, en la categoria d'alevins, i d'Anna Quintero en infantils de primer.
Els vencedors i vencedores en cada categoria foren Antonio Ramírez (Picanya) en gimcana, Rubén Guijarro (Promeses d'Alfafar) i Valeria Almena (CC Guti Vinalesa - Rubio) en promeses de primer any, Rubén Vidal (CC Guti Vinalesa - Rubio) i Sara Calatrava (CD Stefano Garzelli Team) en promesa de segon any, Rubén Benavent (CD Stefano Garzelli Team) i Carla Bañuls (CE Triasport) en principiants de primer any, Marc Moncho (CC Xàbia) i Lucia Grau (Bicicletes Sanchis) en principiants de segon any, Eric Igual (Bicicletes Sanchis) i Leyre Almena (CC Guti Vinalesa - Rubio) en alevins de primer any, Antonio Ramírez (Picanya) i Noa Momparler (CE Triasport) en alevins de segon any, Alejandro Ruiz (Picanya) i Lluna Hervás (Bici Club Picassent) en infantils de primer any i Francesc Vercher (Bonillo Team) i Samara Martínez (Aldaia) en infantils de segon any.
El president de l'Escola Ciclista Sueca, Hilario Redondo, i el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, van lliurar els Premis a l'Esforç, tenint en comptet tot l'afany realitzat pels xiquets i les xiquetes que solen tancar les curses i que s'esforcen igual o més que els guanyadors.
Ajuntament de Sueca

 

._000296


._000351