Sueca busca la millor instantānia de la Setmana Santa

Jueves, 23 de mayo de 2019 | e6d.es
• Sol•licituds des del 21 de maig al 4 de juny de 2019

._000006

._000662
La Capital de la Ribera Baixa anuncia el XXII Concurs Nacional de fotografia de Setmana Santa 2019. Un any més, i a través de la convocatòria d’este concurs, s'ofereix la possibilitat de mostrar les millors instantànies i creacions artístiques inspirades en esta festivitat a tots els aficionats i aficionades a la fotografia.
Al concurs podrà participar tota aquella persona que ho desitge en qualsevol de les dos seccions establides, bé presentant una fotografia que reflectisca un moment de la Setmana Santa actual en qualsevol lloc d’Espanya o amb un reportatge de tres fotografies que reflectisquen un seguiment o acció de la Setmana Santa actual, també en qualsevol lloc d’Espanya. Les fotografies que no hagen sigut premiades en la segona modalitat participaran també en la primera. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies, en la primera modalitat, i dos reportatges, en la segona. Les obres seran inèdites i no podran haver estat premiades anteriorment. Les fotografies hauran de presentar-se en un suport rígid de 40 x 50 cm, adjuntant una còpia en format digital, i dins d’un sobre tancat en el qual conste, en la part exterior la inscripció “XXII Edició Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa de Sueca 2019” i el títol i pseudònim corresponent. A dintre d’este sobre hi haurà un altre sobre tancat més menut amb el mateix títol i pseudònim a la part exterior, i que contindrà dins la següent documentació: nom i cognoms de l'autor, DNI, domicili, codi postal, correu electrònic i telèfon de contacte. També caldrà adjuntar la declaració responsable segons model de l'annex II de la convocatòria (consultar anunci a www.sueca.es).
Pel que fa a la primera secció “Aspectes de la Setmana Santa a Espanya" el primer premi estarà valorat amb 300 euros i pergamí; la segona posició serà guardonada amb 200 euros i pergamí; i el tercer premi,  amb 150 euros i pergamí. Així també, s’atorgarà un premi de 100 euros per a la millor fotografia realitzada a Sueca.
En la segona modalitat, de reportatge, s’atorgarà 300 euros i pergamí al primer premi; el segon premi serà de 200 euros i pergamí; i el millor reportatge realitzat en Sueca rebrà també 200 euros.
Les sol·licituds per a participar en el concurs es poden presentar al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Sueca (DIAC), en horari de 9:00 a 14:00 hores, o en qualsevol dels llocs previstos en l'article 16 de la Llei 35/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, des del 21 de maig al 4 de juny de 2019. Una vegada presentada la sol·licitud de participació en el Registre, el treball o treballs, junt amb la documentació i la declaració responsable, es lliuraran en el Departament de Cultura de l'Ajuntament (2n pis), identificats amb el títol de l'obra, un pseudònim i la indicació per participar en la primera o segona secció, per tal de preservar la seua autoria.
El jurat es reunirà per a deliberar el 8 de juny i el lliurament de premis es realitzarà el dissabte 15 de juny, a les 20:00 hores, en l’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets, que acollirà  l’exposició de totes les fotografies presentades al certamen. Per a més informació es poden consultar les bases en la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca www.sueca.es a la secció d’anuncis.
Ajuntament de Sueca
 


._000628

._000649