Sollana s'ompli d'una atractiva mescla de propostes gastronòmiques, lúdiques i festives

Jueves, 6 de junio de 2019 | e6d.es
• Amb la sisena edició de la seua fira “Menja’t Sollana: Cultura, Gastronomia i Turisme... tot d’una!

._000349

._000296
En uns dies Sollana donarà inici a la sisena edició de la seua fira “Menja’t Sollana: Cultura, Gastronomia i Turisme... tot d’una!”, que any rere any ompli els carrers de la localitat amb una atractiva mescla de propostes gastronòmiques, lúdiques i festives, i que enguany es celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juny.
L’edició que estem a punt de començar serà inaugurada el divendres dia 7 de juny a les set de la vesprada, amb un acte de benvinguda a càrrec de la còmica valenciana Maria Zamora, cara habitual de la televisió À Punt.
La vesprada del divendres serà amenitzada amb l’actuació de “Artistas del gremio”, que compta amb tres premis a millor xaranga a nivell nacional  i foren finalistes al programa  “Tú si que vales”, i ens acompanyaran a les 20 h i a les 22 h, per a finalitzar amb el monòleg de la còmica Carol Tomás, còmica resident del programa “Comediants” i rostre habitual del prime time “Assumptes interns”.
Les grans apostes d’enguany han sigut la música i el circ, i durant els tres dies hi haurà actuacions com les de “Els jóvens”, fenomen musical valencià de l’últim any gràcies al seu estil rondalla-pop, i l’impressionant grup femení “Divina’s Lyric Pop”, que interpreten a ritme de lírica aries, boleros, sarsuela, temes actuals, i un llarg etcètera al seu repertori. Pel que fa al circ, ens acompanyarà la gran Troupé Malabó amb el seu “Klez 80 Circus” pels carrers de la localitat, o l’espectacle de Gonzalo Santamaría, “The Power of the 80’s”
El públic infantil també tindrà reservat un apartat destacat en el Menja't Sollana, amb dues passes de l’obra “Horta” de Horta Teatre: un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en Horta, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes.
Com és habitual, l'oferta gastronòmica serà un dels punts forts de la programació. Per a això, una desena de restaurants, bars i comerços de Sollana muntaran els seus estands per oferir, a preus populars, una variada selecció de productes de l'àmplia gastronomia local.
El Menja't Sollana està organitzat per l'Ajuntament de Sollana i compta amb el suport econòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, l'Institut Valencià de Cultura i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

  Divendres 7 de juny:
- Inauguració de Maria Zamora: 19 h a la zona de tapes.
-  Xaranga “Artistas del gremio” a les 20 h i les 22 h a la zona de tapes
-"En quarentena" de Carol Tomás a les 23 h a la zona de tapes
Dissabte 8 de juny:
- “Els jóvens” a les 12:45 h al carrer Santiago Vidal.
- Batukada “Batufrogs” a les 15 h a la zona de tapes.
- "Klez 80 Circus" de La Troupé Malabó a les 19:30 h, itinerant.
- "Divina’s Lyric Pop" a les 22:30 h a la Plaça Major.
Diumenge 9 de juny:
- Teatre participatiu “Horta” de Horta Teatre 12 h i les 13:15 h a l’espai polivalent del carrer López Ibor.
- "The power of 80’s" de Gonzalo Santamaria a les 13:30 h al carrer Santiago Vidal.
Ajuntament de Sollana