Sollana perd a Juan Roda

Jueves, 31 de enero de 2019 | e6d.es
• Durant el dia d’ahir van ser moltes les mostres de condol i d’afecte cap a la família, i el record continuat de la figura d’un home on tots coincideixen en destacar la seua bondat


El 30 de gener, Sollana va despertar amb la trista noticia de la defunció del Sr. Juan Roda, alcalde de la localitat, després de batallar amb una llarga malaltia que el va apartar de la vida pública en 2016.
Roda, que havia centrat la seua professió en les arts gràfiques era empresari local des de 1990, i participava activament de la vida del nostre poble. Presidia des de 2004 el Club de Tenis de Sollana, i al 2011 va començar la seua activitat oficial a la política local, sent part de la Corporació Municipal a la formació socialista, en l’oposició durant la seua primera legislatura. A les eleccions de 2015 va ser nombrat alcalde, exercint esta funció fins que va haver de causar baixa amb motiu de la malaltia que finalment ha acabat amb la seua vida. Durant el dia d’ahir van ser moltes les mostres de condol i d’afecte cap a la família, i el record continuat de la figura d’un home on tots coincideixen en destacar la seua bondat, la seua humilitat i les seues ganes desinteressades d’ajudar a qui ho necessitara. Sollana ha perdut un alcalde enamorat del seu poble, i els qui el coneixien perden un bon company, i un gran amic.
Sollana va decretar ahir tres dies de dol oficial, i a les 16:30 h de hui podrà donar l’últim adéu al seu alcalde i veí, a un acte fúnebre multitudinari, on la Polícia Local portarà el fèretre a muscles des de l’Ajuntament fins a l’església de Santa Maria Magdalena, acompanyats per la banda de música de la SUAM. En finalitzar la missa fúnebre, la família en la més estricta intimitat acompanyarà de nou el fèretre fins al tanatori, on serà incinerat. Hui, ens acomiadarem de Juan, tot i que de ben segur el seu record perdurarà a la memòria de tots aquells que van poder compartir un somriure amb ell.
Descansa en pau.
Àngela Alejos
CC Sollana