Sollana aconsegueix servei de transport gratu´t per als usuaris 'Afabals' i 'Som i Estem'

MiÚrcoles, 5 de julio de 2017 | e6d.es
• ColĽlaboraciˇ amb els Ajuntaments de Benifaiˇ i Almussafes per cobrir el servei de transport diari a Benifaiˇ

._000296

._000471
Des de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sollana, s’ha posat en marxa la col•laboració amb els ajuntaments de Benifaió i Almussafes per cobrir el servei de transport diari a Benifaió, dels usuaris del centre d’estimulació i rehabilitació “La llimera” i l’associació “Som i Estem” de persones amb discapacitat dels tres municipis.
L’objectiu del Centre d’Estimulació “La Llimera” és millorar la qualitat de vida de les persones amb demència i de les seues famílies. Per a aconseguir este objectiu es realitzen una gran quantitat d’activitats, totes dutes a terme per professionals especialitzats i ajudats per voluntària.
L’objectiu de l’associació “Som i Estem” és la integració i adaptació social de les persones amb discapacitat, oferint els següents programes: Oci i temps lliure, escola Respir, campanyes de sensibilització, escoles de pares, tallers de risoteràpia i tallers teatrals; tot amb una atenció personalitzada i adaptada a cada tipus de discapacitat; incloent-hi tot el nucli familiar.
Donada la proximitat geogràfica dels tres municipis i la similitud de riscos, s’ha decidit col•laborar els tres pobles per a la prestació del servei de trasllat dels usuaris de manera que es constituirà un grup de treball per a l’execució de les actuacions concretes integrat pels responsables de serveis socials dels respectius ajuntaments.
Ajuntament de Sollana