Solemne processó en honor a Sant Miquel Arcŕngel i Santa Maria Magdalena a Massalavés

Sábado, 25 de agosto de 2018 | e6d.es
• Massalavés entra en la recta final de les Festes Patronals 2018

._000517
El divendres 24 d’agost 2018, Massalavés va celebrar el penúltim dia de les Festes Patronals 2018, carregades d’actes, en el que s’ha conjugat, esport, jocs infantil, campionats de truc, de parxís, petanca, natació, escacs, cucanyes, jocs infantil, cavalcada de disfresses, i no han faltat i com va sent habitual, Massalavés continua mantinguen línies Tradicions Valencianes, com el Tir i Arrossegament, Cant d’Albaes, sopars populars de germanor, concurs de paella valenciana, i els actes religiosos a la Mare de Déu dels Desemparats, Santíssim Crist de Massalavés, amb les seues Solemnes Misses i Processons, sense oblidar-se dels mes joves, amb macro-disco mòbil en el poliesportiu, o revetlles amenitzades per orquestres.
A les 8 del matí es va fer, la segona despertà a base de pólvora, pels carrers del poble, a càrrec de la Penya la Cremà.
A les 12.30 del matí, es va celebrar la Solemne Missa en Honors dels titulars de la Parròquia, Sant Miquel Arcàngel i Santa Maria Magdalena, i en finalitzar, es va disparar una Mascletà a l’avinguda dels Ullals.
A les 9 de la nit, es va celebrar la Solemne processó, amb la Creu Guia, portada per un xiquet, acompanyat per un agent de la Policia Local, darrere fidels amb ciris, Imatge de Santa Maria Magdalena, portada a muscles de portadors, i per davant de la imatge, Vicenta Lorente, Alícia Garcia, Isabel Villalba, Festeres del 2017, a continuació la imatge de Sant Miquel Arcàngel, a muscle per portadors, i per davant de la imatge, Emilio José Santamans,. Marcelino Bataller, i  Manuel Santamans, Festers del 2017. Darrere, Antonio Sánchez retor de Massalavés, Antonio Briz diaca de Tous, els sagristans, Juanma i Rubén.
Corporació Municipal amb Gregorio Andreu alcalde de Massalavés, franquejat per Purí Noguera 1a tinent d'alcalde i María José Balaguer, Jutgessa de Pau. Regidors de l'equip de govern, Enrique Grau i la regidora Marina Montes. Regidor Félix Camella, les regidores Laura González i Rosa Ribes del PSOE, i el regidor Alfredo Benito Llorens de Compromís. Tancant la processó la Banda de Música de Massalavés, que també va ser l’encarregada de tocar l’himne a l’eixida i entrada de les imatges de l’Església. Bona presència de veïns i veïnes a la porta dels carrers, veient passar la processó, aixina com participant en ella amb ciris.
Eduardo Sala. Text i fotos


 

._000436


._000536