| Edición diaria núm: | Año: 6 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 11 de octubre de 2017

POBLACIONES » L'Alcúdia » Rodríguez destaca la importància de la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia per al producte i el comerç local
» Eventos gastronómicos » Gastronomía

Rodríguez destaca la importància de la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia per al producte i el comerç local

La fira ha comptat enguany amb més de 40 expositors en els quals poder comprar i degustar els millors productes de la nostra terra


._000510
El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha destacat la importància de la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia, la qual enguany ha celebrat la seua XXIII edició, per al comerç i l'agricultura de tota la província, en el marc d'un esdeveniment replet de novetats i en el qual s'han congregat més de 40 expositors de diferents comarques.
No és d'estranyar que la Fira Gastronòmica de L'Alcúdia siga ja “un dels esdeveniments gastronòmics més importants de la Comunitat Valenciana”, segons ha defensat Rodríguez en el seu recorregut per les casetes al costat del diputat Pablo Seguí, i a l'alcalde del municipi, Andreu Salom. “Aquesta fira és un magnífic exemple de treball ben fet: la gent que s'anime a venir i conéixer-la trobarà un producte d'enorme qualitat i atractiu”.
Un producte de qualitat que va des d’allò més tradicional (vins, dolços, embotits i formatges artesans, fruites, pans elaborats a partir de massa mare, etc.) fins a allò més innovador, on enguany han destacat expositors com la granja El Rincón de Requena i les seues hamburgueses exòtiques elaborades amb carn de cocodril, de kobe, de zebra i fins i tot de cangur; o l'espai reservat per primera vegada per a les furgoteques, que han oferit plats com figatells o ‘fish & chips’ sobre quatre rodes.

Una fira que s'aproxima al seu 25 aniversari
La mostra, que reuneix els millors productes culinaris de la nostra terra, s'ha produït, com de costum, en els dies previs a la festa gran de la Comunitat Valenciana, el 9 d’Octubre, que enguany s'ha aprofitat com a extensió del cap de setmana per a perllongar un dia més les jornades d'obertura.
La 23ª Fira Gastronòmica de L'Alcúdia demostra així ser una cita fixa per als veïns i veïnes del poble, així com un atractiu turístic i comercial per a tota la província. Una fira que ja té posat el focus en el seu 25 aniversari i que cada any es reinventa amb dos clars objectius: omplir a tota hora l'espai de 20.000 metres quadrats dedicats a restauració i gastronomia i, sobretot, aconseguir molta venda.
DIVAL
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.