Resultat just entre el Castellonense i el Carcaixent en un partit amb poques ocasions de perill

Martes, 29 de septiembre de 2015 | e6d.es
• UD Castellonense, 0 - UD Carcaixent, 0 | Declaracions dels dos entrenadors

._000389
Jose A. Castillo Congost, entrenador de la UD Carcaixent
“La setmana passada en el nostre camp, l’equip contrari sense xutar a porteria es va portar dos gols i guanyar el partit, i hui una de les ocasions mes clares que han tingut, ha sigut un rebuig d’un jugador nostre que casi ha entrat a porteria.
Per a marcar ens costa prou, hem tingut varies opcions d’arribar a porteria, i l’ultima opció del partit ha sigut el baló que ha pegat al pal. Al equip li costa finalitzar jugades de marcar”.
Partit equilibrat on no heu amagat en ningun moment la cara, que corrobora el que dies de la setmana passada.
"Venim de tindre un resultat inesperat i sense desmerèixer al Idella, s’enva portar els 3 punts sense esforç , de fet no va traure ni un corner en tot el partit, ni remataren cap de baló a porteria. Nosaltres tinguérem varies ocasions de gol ma a mà i no les aprofitarem per a marcar”.

Chust Vendrell, entrenador de la UD Castellonense
¿Com has vist el partit?

“Un equip que venia de la setmana passada amb un resultat negatiu, i ha vingut a tancar-se en la primera part, el ha eixit be, i nosaltres tampoc hem estat fins  en tot el partit, i ells a la contra ens han creat algun perill.
Partit molt disputat per part dels dos equips, i al final no puguem donar el resultat per bo, perquè el Castellonense té que guanyar tots els partits, però mirant com s’ha donat, puguem dir que el donem com a bo.
Ha sigut un partit prou renyit on les ocasions de gols debien de ser de individualitats o d’alguna contra o a baló parat, per poder obrir a un equip que es tanca.”

Crònica del partit
El passat diumenge es va jugar en el Camp Municipal L’Almenà de Villanueva de Castellón, el partit de futbol corresponent a la segona jornada de 1a Regional grup VI, entre la UD Castellonense, que la jornada anterior havia guanyat en el camp de L’Olleria per 1 a 2 ( gols de Guillem Climent de penalti en el 5’, i de Manuel Ruiz en el 70’), i la U.D. Carcaixent, que havia perdut a casa, per 1 (gol de Salvador Gascón, 71’), a 2 front al Idella CF “A”, on els dos gols els va marcar el Carcaixent en pròpia porteria.
Partit de dos temps diferents, on el Castellonense en la primera part “era un voler i no poder”, i un Carcaixent que després de lo viscut la setmana anterior a s’ha casa, Castillo tècnic del Carcaixent va prendre precaucions en la defensa i el mig camp, a la fi de frenar els atacs dels locals, cosa que va aconseguir durant els 90’.
Primera part, sense clares ocasions de gols, ja que les defenses i els porters han estat molt atents desbaratant-los.
En el 24’, falta que trau Colomer cap a Guillem Climent situat al bord de l’àrea gran, la passa a Gabriel Martínez, que empalma un xut  a porta i es desviat a corner que trau Adrián sense conseqüències.
Minut 27, falta dins de l’àrea local que es trau penjada per dalt de la barrera i Arturo Bataller sols davant el porter intenta rematar a gol de xilena. Mario Ruiz heu ha intentat en el 36’, al rebre un baló dins l’àrea i el seu xut ix desviat per la part dreta de la porteria de Juan Camilo.
El últims minuts els jugadors del Castellonense han intentat per mig de Santiago, Camarasa o Gabi que en 44, remata de cap un baló de corner que passa per dalt del llarguer.
La segona part ha sigut mes moguda per part dels dos equips que han intensificat el ritmo de joc. Minut 54’, Andres jugador del Carcaixent rep un baló dins l’àrea del Castellonense, i el porter rebutja la trajectòria del seu xut..
55’, possible fora de joc de Santiago que haguera pogut marcar per als locals, al rebre el baló trobant-se sols davant la porteria e incomprensiblement el seu xut passa per dalt del llarguer, quan tenia tota la porteria per a ell sols.
Atacs alternatius per part dels dos equips on les faltes en la zona entre les dos àrees grans han proliferat, buscant el gol a baló parat, però que no ha fructificat en positiu.
Gran llavor de contenció i treball d’atac que ha realitzat el Adrián Guillem, en el tram final del partit, que en el 70’ va estar a punt de robar un baló dins l’àrea del Castellonense i establir el 0-1.
El Castellonense, en els últims 15 minuts ha sigut un voler i no poder on les imprecisions han sigut la tònica fins el final del partit.
La pluja no ha parat des de la mitat de la primera part del partit que ha fet acte de presencia.
En temps de descompte el Carcaixent ha pogut sentenciar el partit, al executar magistralment una falta dins l’àrea del Castellonense, passant el baló per dalt de la barrera i la seua trajectòria s’ha estrellat en la creueta de la part dreta de la porteria local.
Resultat just després del que ha passat durant els 90’ de joc, on han sigut poques les jugades de perill de gol per part dels dos equips, que no han sabut aprofitar-les, y que al final els 3 punts han estat a punt de volar cap a Carcaixent, si el xut Arturo arriba uns centímetres per baix de la creuta de la porteria del Castellonense.

Fitxa Técnica
Àrbitre: Francesc Ordiñana Grau – Be en línies generales. Els jugadors en la segona part no heu van posar fàcil.

Targetes Grogues
UD Castellonense: Gail Franco (69’), Juan José Signes (85’). Cristian Damián (89’)
UD Carcaixent: Modesto Albuixech (30’), Vicente Andrés (58’), Mario Ruiz (84’), Vicent Ripoll (87’), Lopez Ramos (89).