Reiniciem Carcaixent organitza una reforestació de pins i carrasques per a commemorar el Dia de l'Arbre

Jueves, 4 de febrero de 2016 | e6d.es
• Les activitats programades comencen a les 10,30 del matí amb la concentració en els “paelleros” de l'Hort de Soriano

._000389

._000340
L´associació Reiniciem Cultural organitza Diumenge 7 de Febrer una reforestació de pins i carrasques en el paratge natural de l'Hort de Soriano de Carcaixent. Les activitats programades comencen a les 10,30 del matí amb la concentració en els “paelleros” de l'hort  de Soriano de totes aquelles persones que desitgen acudir a l'activitat. A continuació a les 11,00h del matí es començarà amb la reforestació de 100 pins i 100 carrasques. En acabar amb la reforestació, es realitzaran diversos tallers infantils per als més menuts, encaminats principalment cap a la conscienciació sobre el medi ambient.
Per a tot aquell que desitge quedar-se a dinar, a partir de les 14:00h, hi haurà una paella gegant. Per a aquesta activitat és necessari reservar el corresponent tiquet abans del dissabte a les 17:00h al telèfon 620657029. En la reserva del dinar entrarà la beguda, picaeta, paella, cafè i postre.
Després de dinar, a partir de les 16:00h hi haurà una sessió de compta contes per als més menuts que versarà entorn del respecte cap al el medi ambient i cap als animals.
Amb aquesta activitat, des de Reiniciem Cultural es pretén conscienciar a xicotets i majors de la importància del medi ambient en el nostre dia a dia.
Reiniciem Carcaixent