Recepció a l'Ajuntament de Sueca a Helena Mompó i Alicia Falcó, Falleres Majors 2020

Viernes, 28 de junio de 2019 | e6d.es
• Próximament seran presentades a les autoritats dels Ajuntaments de El Perelló i el Mareny de Barraquetes

._000660

._000681
Les Falleres Majors de Sueca i les seues Corts d’Honor, el president i els membres de la Junta Local Fallera, han acudit, al consistori municipal per presentar a l’alcalde i als regidors de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca, a les que seran les màximes representants de les festes josefines per al proper exercici faller.
Una a una han fet acte de presència al saló de Plens tant les sis components de la Cort infantil com les sis components de la Cort major, després la secretària de la Junta Local Fallera -Lorena Sendra- ha nomenat Helena Mompó Sanseloni -Fallera Major Infantil de Sueca- i Alicia Falcó Aguado -Fallera Major de Sueca- que han fet la seua aparició al Saló de Plens. Ambós han dedicat unes paraules a tots els presents, després Bernardo Garrigós -President de la Junta Local- ha fet entrega de una còpia de la documentació per a les falles 2020. Gema Navarro -regidora de festes- ha dirigit unes paraules a tots els assistents.
Per a finalitzar l’acte, Dimas Vázquez -Alcalde de Sueca- ha pres la paraula per donar l’enhorabona a les components de les dos Corts d’Honor, així com a Alicia i Helena i els ha desitjat unes bones falles i que les gaudeixquen al màxim. Pròximament les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor seran presentades també a les autoritats dels Ajuntaments de El Perelló i el Mareny de Barraquetes. 
Ajuntament de SuecaOFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006