Rafa García, del club “El Perdigó” d'Almussafes, campió d'Espanya veterà de Tir Esportiu

Miércoles, 6 de julio de 2016 | e6d.es
• Santiago Pastor, company en l'entitat, aconsegueix el subcampionat d'Espanya per equips autonòmics i el 4t lloc en la classificació general

._000368

.
-000049

 
El Club de Caçadors “El Perdigó” d'Almussafes amplia el seu palmarés aquesta temporada gràcies als seus excel•lents resultats en el XLII Campionat d'Espanya de Tir Esportiu en la modalitat Recorreguts celebrada de l'1 al 3 en Soria. Rafa García va aconseguir el primer lloc en categoria veterans, sent onzè en la general, mentre que Santiago Pastor va arreplegar la plata per equips, sent quart en el còmput global.
El Club de Caçadors “El Perdigó” d'Almussafes està vivint un intens final de temporada en el qual estan apareixent els resultats de l'intens treball desenvolupat en els últims mesos. Sens dubte, la prova més important de les celebrades durant l'any l'han superat amb un gran èxit. Rafa García i Santiago Pastor s'han col•locat en els primers llocs de la classificació en el XLIICampionat d'Espanya de Tir Esportiu en la modalitat de Recorreguts, que es va celebrar de l'1 al 3 de juliol en la localitat de Castillejo de Robledo, en la província de Soria. En ella, van participar un total de 318 tiradors de totes les comunitats autònomes.
Rafa García va aconseguir durant el citat cap de setmana el títol de campió d'Espanya 2016 en la categoria veterans, quedant-se en una destacada onzena posició en la classificació general. Per la seua banda, Santiago Pastor, que fa tan sols dues setmanes es va convertir en campió d'Espanya de Compak Sporting per equips en el torneig celebrat a Almansa, suma un nou triomf a la seua trajectòria. Pastor és el nou subcampió d'Espanya per equips autonòmics qui, en el còmput individual, va aconseguir la quarta posició en la classificació general.
Ajuntament d'Almussafes