Martes, 1 de marzo de 2016 | e6d.es
• Organitzada pel Club Triatló Carlet, que enguany celebra el seu 10 aniversari

._000255

._000256

Carlet va acollir el 28 de febrer el II Duatló Escolar Ciutat de Carlet. Uns 300 xiquets i jóvens van participar en esta iniciativa organitzada pel Club Triatló Carlet, que enguany celebra el seu 10 aniversari.  El duatló va consistir en una prova d’atletisme, una prova de bicicleta i va finalitzar amb una altra prova d’atletisme. Els guanyadors de les distintes categories van ser els següents:

Andrea Campos Marco (Tridimonis)
ALEVÍ Pablo Martínez Sebastiá (CDM Avant Moncada Triatló i Paratriatló) Natalia Sánchez Cano (Tragaleguas.org)
INFANTIL Josep Llàcer Picazo  (Triesport Roquette) Paula Campos Marco (Tridimonis)
CADET Quique Estarlich Borrás  (Tripuçol) Noel Morcillo León (Tragaleguas.org)

A més, també hi hagué participants locals del Triatló Carlet, que aconseguiren destacades posicions. Javier Blasco Añó es classificà en segona posició en la categoria benjamí masculí, Óscar Cifres Muñoz i David Blasco Añó es classificaren en la 10a i 11a posició en la categoria infantil masculí i Álex Vanaclocha Caballero obtingué la segona posició en cadet masculí.