Proclamació Falleres Majors 2016 de la Falla Plaça Cervantes de Sueca

Jueves, 15 de octubre de 2015 | e6d.es
• Ainhoa Ferrer Merino i Carla Ferrer Merino, dos guapes germanes, proclamades Falleres Majors

._000338
El passat dijous, 8 d’octubre, va tindre lloc  al casal de la falla, l’acte de la proclamació de les Falleres Majors per a les falles de 2016. Un acte ple d’alegria i de moltes emocions que es podien apreciar a les cares de tots els assistents, familiars, amics i fallers. En primer lloc les presentadores, Alba i Paula, amb molta gràcia i simpatia, van demanar la presència a l’escenari del President Josep Fuster Puchades i del President Infantil Josep Nicolás Martí. Seguidament cridaren a les Falleres Majors 2015, Gemma i Carla. Finalment i entre forts aplaudiment foren proclamades Fallera Major Infantil, la xiqueta Carla Ferrer Merino i Fallera Major Ainhoa Ferrer Merino, dos guapes germanes que han fet el seu somni una realitat i que ompli a tots d’alegria i emoció. Van rebre les bandes de Falleres Majors que van ser portades per les falleretes Blanca i Pilar, amigues de les protagonistes de la nit.
Tots els protagonistes de l’acte ens van oferir unes emotives paraules de bons desitjos i d’agraïment. Arribàrem al moment en que les Falleres Majors 2015, la xiqueta Carla Navallas Llopis i la senyora Gemma Escrivà Carbonell, feren comiat dels seus càrrecs i van rebre una forta ovació.
Acte seguit va fer acte de presència la Xaranga C25, que va omplir la festa de música,. pasdobles  i molt d’ambient faller.
Tampoc van faltar els dolços i les llepolies, junt al brindis amb cava per a unes bones falles 2016 que ben cert, seran inoblidables per a Carla i Ainhoa junt als presidents Josep Nicolás i Josep Fuster. Per a finalitzar l’acte, ens va acompanyar la música de la discomòbil i ball fins la matinada.
Falla Plaça Cervantes de Sueca