Presenten demÓ un llibre sobre el 125 aniversari de l'Asil de l'Encarnaciˇ a Sueca

Jueves, 17 de octubre de 2019 | e6d.es
• L'obra, del sacerdot AndrÚs de Sales Ferri, es presentarÓ a les 20 hores, en la parr˛quia Sant Pere Ap˛stol

._000662
La parròquia Sant Pere Apòstol de Sueca acollirà demà, divendres, la presentació d'un llibre sobre el 125 aniversari de l'Asil de l'Encarnació, obra del sacerdot Andrés de Sales Ferri, director de l'Arxiu de Religiositat Popular de l'Arquebisbat de València.
La presentació tindrà lloc a les 20 hores amb la presència de l'autor i del rector, Diego Ferrándiz, la parròquia del qual ha editat la publicació que narra la història de la fundació d'aquesta institució caritativa i inclou més d'un centenar de fotografies.
L'Asil de l'Encarnació de Sueca va ser fundat en 1894 per a la formació cristiana de 18 xiquetes òrfenes a iniciativa de la seglar Vicenta María Carrasquer Mullet, arran de la defunció de la seua única filla amb quatre anys d'edat.
Així, Vicenta Carrasquer va llegar tots els seus béns per a la construcció d'una llar a Sueca per a l'atenció de menors que va encomanar a les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl i “les finalitats fundacionals de la qual s'han mantingut des de llavors de manera ininterrompuda”, segons Andrés de Sales Ferri.
En l'actualitat, les instal•lacions de l'asil alberguen el col•legi parroquial L'Encarnació, des de 1999 quan van marxar les religioses, però continua oferint una casa d'acolliment per a xiquets i xiquetes procedents de famílies desestructurades tutelada per la Conselleria. En la presentació demà del llibre, que conté 200 pàgines, assistiran, igualment, representants de la Fundació Asil de l'Encarnació.
AVAN

 

._000300

._000351