Pluja de medalles de les gimnastes d'Almussafes en el Trofeu Interclubs

Sábado, 13 de junio de 2015 | e6d.es
• Tres medalles d'or i una de plata per al CEGA en el Trofeu Federació

Recentment, el pavelló de Burjassot se es va convertir en la seu de celebració de la primera fase del trofeu Interclubs, on el club CEGA d'Almussafes estuvo representat per 21 dels seus gimnastes. La seua participació, tant en la modalitat individual, com en trios i conjunts, els va valdre un total de 19 podis, un resultat que els augura el suficient lideratge per a afrontar amb èxit la segona fase de la competició.
El fet de que de les 21 esportistes, 19 d'elles aconseguiren pujar-se al podi, sumant una verdadera pluja de medalles, ha omplit de satisfacció a tots els components de l'entitat esportiva, així com a l'equip tècnic que va veure d'esta manera premiat el seu esforç.
Van ser un total de150 les gimnastes que van prendre part en esta primera fase, emplaçant-les a totes elles per a la segona fase, que se celebrarà en la localitat d'Alboraia, diumenge que ve dia 14, prova que finalment desvelarà el resultat final.
Així mateix, Sueca va acollir la Fase  Provincial del Trofeu Federació Nivell Bàsic Individual, Equips, Duos i Trios i Copa Comunitat, campionat en què quatre gimnastes del Club CEGA d'Almussafes van aconseguir tres ors i una plata.
Les Gimnastes Natalia Canosa i Ainhoa Canibaño van participar en la jornada matutina, en la que la primera es va alçar amb l'or en la categoria Benjamí mans lliures i Ainhoa gose va adjudicar la plata en la categoria Sub7. Ja a la vesprada, van participar com a equip Aina Vela amb Pilota i Tania Lázaro amb el Cércol, ambdós en la categoria aleví, alçant-se cada una d'elles amb el primer lloc i aconseguint també la primera plaça per Equips. En uns dies se celebrarà la definitiva Fase Autonòmica on hauran de tornar a demostrar la seua vàlua i el seu bon fer.
Hui, en el Pavelló Municipal d'Almussafes se celebrarà la Fase Provinvial del Trofeu Federació Nivell Mitjà i Avançat en les modalitats Individual i Equips en jornada matutina. En este Trofeu participen també quatre de les gmnastas del Club Local que hauran de disputar-se les primeres places amb les gimnastes de la província i aconseguir al passe a la Fase Autonòmica, un resultat en el que l'equip tècnic, compost per Raquel Sòria, Sara Sòria, Yaiza
Ajuntament d’Almussafes