| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 27 de febrero de 2014

POBLACIONES » Algemesí » Plenari del mes de febrer a Algemesí
» Política

Plenari del mes de febrer a Algemesí

Dijous, 27 de febrer de 2014, a les 20.30 h, en la Sala de Plens de la Casa Consistorial


 
 NOTIFICACIÓ
 
L’alcalde, per Decret de hui, ha Resolt:
“Resolució 489/2014, de 24 de febrer, de l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Algemesí. Convocar el Ple de l'Ajuntament per a realitzar la sessió ordinàriael dia 27 de febrer de 2014, a les 20.30. En virtut de les facultats que em confereixen els articles 78 i 80 del Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, en relació amb el que estableixen els articles 46 i següents de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, 113 de la Llei 8/2010, de 23 de juny, de la Generalitat, de Règim Local, i els articles 46 i següents del Reial Decret legislatiu 781/1986, de 18 d’abril, de Règim Local,RESOLC: Convocar el Ple de l’Ajuntament per a realitzar la sessió ordinària, d’acord amb les referències següents:


DADES DE LA SESSIÓ:
ORDRE DEL DIAA) RESOLUCIÓ D’EXPEDIENTS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA

1.                  Aprovació de l’acta de la sessió anterior 29/01/2014.

2.                  C.I. S. Públics. Ratificació de la modificació puntual dels Estatuts del Consorci Provincial per a la prevenció i extinció d’incendis.

3.                  C.I. S. Públics. Adhesió al conveni marc firmat entre la Generalitat i l’entitat Ecoembalajes Espanya, SA.

4.                  C.I. S. Públics. Conveni de col·laboració entre l’associació Ambilamp i l’Ajuntament.

5.                  C.I. Hisenda. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdits núm. 2/2014, mitjançant un suplement de crèdit.

6.                  C.I. Hisenda. Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança fiscal núm. 2.5. reguladora de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

7.                  C.I. Hisenda. Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança fiscal núm. 3.1. reguladora de la taxa per llicències urbanístiques, declaracions responsables, expedició de còpies de documents, informació urbanística i tramitació d’expedients de gestió urbanística.

8.                  C.I. Hisenda. Aprovació de la rectificació de l’Inventari referida al 31 de desembre de 2012.

9.                  C.I. Serveis P. Aprovació de les tarifes del clavegueram per a l’any 2014.

10.              C.I. Urbanisme. Aprovació provisional de la modificació puntual núm. 4 del PGOU.

11.              C.I. Cultura. Reiteració de la sol·licitud de declaració de municipi turístic de la Comunitat Valenciana.

12.              C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre la dimissió del president del Govern.

13.              C.I. Sanitat. Moció del grup municipal EUPV sobre les mesures anunciades pel Ministeri de Sanitat en juliol de 2013.

14.              C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre les despeses de convidades i àpats.

15.              C.I. Cultura. Moció conjunta dels grups municipals PSPV, EUPV i Més Algemesí sobre la supressió del maltractament animal en les actuacions nocturnes de la Setmana de Bous.

16.              C.I. Sanitat. Moció conjunta dels grups municipals PSPV, EUPV i Més Algemesí sobre la venda d’accions i gestió de l’Hospital de la Ribera.

17.              C.I. Agricultura. Moció del grup municipal Popular sobre el control de la taca negra dels cítrics.

18.              C.I. Cultura. Moció del grup municipal Socialista sobre la creació d’una sala infantil o bebeteca i ampliació d’horaris a la Biblioteca Municipal.

19.              C.I. Cultura, Moció del grup municipal Socialista sobre l’elecció del president o presidenta de la Junta Local Fallera.

20.              C.I. Sanitat. Moció del grup municipal Socialista per la supressió del copagament farmacològic dels hospitals.

21.              C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV contra el projecte de llei per la racionalització i sostenibilitat de l’Administració local.

22.              C.I. Cultura. Moció del grup municipal Més Algemesí de suport al ciutadà d’Almenara, Carles Mateu Blay Vàzquez, per la vulneració dels seus drets lingüístics.

23.              C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre l’elaboració d’un estudi de camp en l’ambit municipal semblant a l’enquesta de població activa.

24.              C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre pressupostos participatius.

25.              C.I. Hisenda. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la petició de nul·litat de la ponència de valors cadastrals.

26.              C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre la nova llei de planta i demarcació judicial.

27.              C.I. Sanitat. Moció del grup municipal EUPV sobre el copagament dels medicaments dels malalts crònics.

28.              C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre inversions per actuacions en el Pla global davant les inundacions de la Ribera del Xúquer.

29.              C.I. Hisenda. Moció del grup municipal EUPV sobre la modificació de l’article 3.6. de l’Ordenança fiscal número 3.6. reguladora de les taxes per concurrència a les proves selectives a l’ingrés de personal.

30.              C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre el refús al projecte de llei sobre el nou Codi Penal.

31.              C.I. Seguretat C. Proposta del grup municipal Més Algemesí, sobre la nova Llei de seguretat ciutadana i Llei de seguretat privada.

32.              C.I. Seguretat C. Proposta del grup municipal Més Algemesí, sobre la millora de la ronda d’Alzira.

33.              C.I. Cultura. Moció del grup municipal Més Algemesí, per a l’obertura d’una pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament.

34.              C.I. Sanitat. Moció del grup municipal socialista en què sol·licita la derogació del nou copagament aplicat als discapacitats i dependents.

35.              C.I. Hisenda. Moció del grup municipal socialista sobre augment de l’aportació municipal destinada a cooperació internacional.

36.              C.I. Hisenda Moció del grup municipal socialista sobre l’eliminació del sistema d’abonament i baixada de preus al poliesportiu.

37.              C.I. Benestar S. Moció del grup municipal EUPV de mesures per a previndre la pobresa energètica.

38.              C.I. Urbanisme. Moció del grup municipal EUPV, respecte de la situació actual dels espais naturals valencians i la manca de recursos.

39.              C.I. Personal. Moció conjunta dels grups municipals PSOE, EUPV, i Més Algemesí, sobre el recurs davant del Tribunal Constitucional del conflicte en defensa de l’autonomia local.

40.              C.I. Personal. Moció del grup municipal EUPV sobre la marxa per la dignitat del 22 de març.

41.              C.I. Hisenda. Moció del grup municipal socialista sobre el cobrament del xec d’habitatge.

42.              C.I. Personal. Moció del grup municipal Més Algemesí sobre el protocol de defensa jurídica dels treballadors.B) CONTROL I FISCALITZACIÓ DELS ÒRGANS DE GOVERN

43.              Donar compte de les resolucions de l’alcaldia 2.444 a la número 2.449, del mes de desembre de 2013 i de la número 1 a la número 253 del mes de gener, en tràmit de quedar assabentada.

44.              Despatx extraordinari.

45.              Precs i preguntes.”
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.