Pau Abel Serrano, del Club Atletisme l’Alcúdia, medalla de bronze al Campionat Provincial Infantil

Lunes, 12 de enero de 2015 | e6d.es
• Va ser en la prova de 500 metres llisos on el jove atleta aconseguia creuar la meta en tercer lloc, parant el cronòmetre en 1.27

._000278
El passat dissabte 10 de Gener es va celebrar el Campionat Provincial Individual en pista coberta per a la categoria infantil al pavelló Lluís Puig de València, en el qual xiquets d’entre 11 i 13 anys lluiten per obtenir les medalles que atorga la Federació Valenciana d’Atletisme de Campions Provincials.
Va ser en la prova de 500 metres llisos on l’atleta del C.A. L’Alcúdia, Pau Abel, aconseguia creuar la meta en tercer lloc, parant el cronòmetre en 1.27, obtenint així la medalla de bronze.