'Pasions' d'Alícia Martinez guanya el concurs de fotografia de la Falla Bernat Aliño de Sueca

Viernes, 19 de octubre de 2018 | e6d.es
• Segon premi per a "Emoció efímera", de Carlos Laguna Talens i tercer premi "Repartida del llibret", de Javier Montrós Fernández
._000572
Un any més la Falla Bernat Aliño organitza el ja tradicional concurs de fotografia de temàtica fallera. Les fotos, com diu a les bases, no sols són de Sueca, poden ser de qualsevol ciutat on es visquen les falles. El nom "Sueca en Falles" és perquè va nàixer a Sueca en el bressol d'una falla suecana, i a més a més quan les fotos estan exposades, i entres a Els Porxets, "Sueca està en Falles" malgrat ser el mes d'octubre. És una exposició molt visitada, ja que la nostra ciutat és molt fallera.
La inauguració va ser el passat dijous, 18 d'octubre, i després de tallar la cinta inaugural es va desvelar el nom dels premiats.
-1r premi "Passions" d'Alícia Martínez Sendra
-2n premi "Emoció efímera" de Carlos Laguna Talens
-3r premi "Repartida del llibret" de Javier Montrós Fernández
Estem orgullosos de comptar amb un jurat molt professional i que està compost per Vicent Baldoví Martines, regidor de cultura; Francesc Vera Casas, fotògraf professional; Nicolás Llorens, director d'Espai d'Art Fotogràfic de València; Pep Aparisi, coordinador del FotoespaiGandia i dels cursos de fotografia del FEG i l'Escola Superior Politècnica de Gandia i Ana Belén Ortells, designada per la Junta Local Fallera de Sueca
Assistiren a l'acte els màxims representants de la falla Bernat Aliño, FMI Paula Bataller, president infantil, Ferran Monleón, FM Maria Baixauli i el president de la comissió Enrique Matoses, que va donar les gràcies a tots els participants, ja que sense la seua participació el concurs no podria continuar. També van assistir l'Alcaldessa, Raquel Tamarit, el Regidor de Cultura, Vicent Baldoví; així com les Falleres Majors de Sueca, Zaida Fandos i Andrea Galiana amb les seues Corts d'honor i molta gent amant de la fotografia i el món faller.
Les delegades del concurs de fotos de la falla Dolors Ortells i Lorena Sendra agraeixen la col·laboració del jurat, que any rere any i de forma desinteressada posa el seu granet d'arena, i per descomptat a tots els amants de la fotografia i de les falles, que cada any preparen les seues fotos perquè el concurs seguisca viu i que cada vegada els ho posa més difícil al jurat a l'hora de triar el premis.
Ajuntament de Sueca

 

._000500VD