POBLACIONS » Carcaixent » Esports » Futbol

Partit molt seriós de la UD Carcaixent i tres punts cap a casa

CF Agullent, 1 - UD Carcaixent, 3

._000210
Partit que a priori es presentava una mica complicat perquè no han estat molts els equips que han guanyat en el camp de l'Agullent.
Des del primer minut el Carcaixent va apostar per tenir la possessió de la pilota i a poc a poc es va ser apropant a la porteria contrària i als 15 minuts va arribar el primer de Borja en una internada per la banda dreta i afusellant al porter.
El gol, encara va asserenar mes el joc del Carcaixent i per contra l'Agullent a cap moment va donar mostres de perill excepte en alguna pilota bombada a l'àrea.
Va transcórrer el temps i es va arribar al minut 40 quan després de varis rebutgis, una altra vegada Borja va enviar la pilota a les malles des de la frontal, arribant-se al descans amb el 0 - 2 al marcador i la tranquil·litat d'haver estat superior.
La segona part va començar amb l'Agullent intentant marcar un gol que li posés de nou en el partit, cosa que arribo en el minut 50 amb un penal transformat per Edu. L'Agullent llavors si que va estrènyer mes per aconseguir el gol de l'empat, passant alguns minuts de dificultats encara que mes per les ganes que pel joc dels locals.
El Carcaixent també va gaudir d'algunes ocasions en centres i córners que van poder acabar amb el tercer gol de la tranquil·litat, i aquest va arribar en el minut 75 una altra vegada Borja, completant la seva Hattrick.
Els 15 minuts que restaven de joc van transcórrer mes propers al fet que el Carcaixent aconseguís el quart gol al fet que l'Agullent s'apropés en el marcador.

Aineacions
UD Carcaixent
Marcos, Modesto, José Carlos, Vicent, Arturo, Baldo(Fran Vallet, m.90), Gascón, Ripoll, Adri Pérez (Eusebio, m.69), Borja (Serra, m.87) i Diop.

CF Agullent
José R. , Josep, Juan, David, Ädrian (Marcos, m.81), Eduardo, Manuel, Jordi, Carlos, Juan Miguel i Pablo (Eloy, m.71).

Gols
0-1    Min. 15   Borja
0-2    Min. 40   Borja
1-2    Min. 52   Eduardo (p)
1-3    Min. 75   Borja

Partit dirigit per l’arbitre Fco.Javier Sapiña López, que amonestá als locals Juan, Jose R. Eloy i Fco.Emilio. Per part del Carcaixent amonestá a Ripoll, Gascón, José Carlos, Diop, Modesto i Eusebio.