̉scar Navarro reivindica l’autonomia de les assemblees locals per decidir com presentar-se en les municipals

Martes, 13 de febrero de 2018 | e6d.es
• 'Sempre tenint clar que no anem a facilitar governs de la dreta'

._000477

._000476
El candidat a la coordinació d’Esquerra Unida per Unint Esquerres, Òscar Navarro, defensa “l’autonomia de cadascuna de les assemblees locals per decidir com presentar-se a les eleccions municipals, independentment del tamany de la població”.
“Des de la candidatura  Unint Esquerres defensem l’autonomia municipal per a decidir els possibles acords polítics, tal i com hem fet sempre en Esquerra Unida, tant els preelectorals com els postelectorals. Sempre tenint clar que no anem a facilitar governs de la dreta”, explica el candidat.
“Per a nosaltres és important seguir treballant en les diferents confluències amb l’objectiu d’ampliar-les, respectant les decisions de les assemblees locals d’EUPV. És així perquè sempre hem estat una força confluent i ho hem demostrat en molts processos electorals configurant coalicions electorals”, afegeix.
Per això, “és fonamental començar a treballar ja els possibles acords, municipals i autonòmics, tal i com aprovà ja al Consell Polític Nacional, i començar a treballar amb altres forces polítiques perquè volem fer que EUPV torne a les Corts Valencianes i que el PP no torne al govern”, conclou Navarro.
Esquerra Unida