Obres de reforma i nous equipaments per a les piscines d'estiu d'Almussafes

Martes, 23 de abril de 2013 | e6d.es
• La posada al punt per a la temporada estival suposa una inversió municipal de quasi 20.000 euros

L'Ajuntament d'Almussafes acaba de concloure els treballs d'adequació de les piscines d'estiu per a la seua posada al punt estiuenca. A més del manteniment del got de les piscines xicoteta i mitjana, el canvi dels taulells deteriorats de la platja i el repàs als vessant d'aigües, actuacions que es repetixen anualment, en esta ocasió també s'han efectuat una sèrie d'accions urbanístiques amb la finalitat de dotar a la piscina mitjana d'una adequada accessibilitat per a les persones majors, a més d'adquirir nou equipament com a conseqüència del deteriorament de l'anterior per l'ús reiterat del mateix.
En concret, durant l'últim mes s'ha construït una escala progressiva d'accés a la piscina mitjana, dotada de huit escalons revestits amb peces de gresite antilliscant de dos colors a fi de diferenciar els seus extrems, i de baranes de seguretat en ambdós costats. El pressupost d'execució de les esmentades obres s'ha xifrat en 9.000 euros.
Així mateix, la substitució de les anteriors escales metàl•liques d'accés a la piscina per altres cinc asimètriques i adaptades a la normativa actual de seguretat nacional i europea i l'adquisició d'altres dos escales i de sis escalons de seguretat amb doble superfície antilliscant, amb possibilitat d'acoble en les actuals escales d'acer de la piscina gran, han suposat una inversió d'altres 5.000 euros.
“Les nostres piscines acullen una gran quantitat de banyistes, principalment durant la temporada estival, per la qual cosa el gaudiment de la instal•lació amb la major de les seguretats per part dels usuaris a partir del pròxim dia 8 de juny és un objectiu prioritari per a nosaltres”, explica el regidor d'Esports, Carles Grancha.
Ajuntament d'Almussafes