Nova edició del Trofeu d'escoles ciclistes ciutat de Sueca

Lunes, 3 de junio de 2019 | e6d.es
• Un total de 215 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys han participat, este dissabte, en una nova edició del Trofeu d'Escoles de Ciclisme 'Ciutat de Sueca'
._000627

._000628
Un total de 215 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys han participat, este dissabte, en una nova edició del Trofeu d'Escoles de Ciclisme 'Ciutat de Sueca'. A banda de les escoles de ciclisme de la província de València, fins a Sueca s’aproparen també moltes de la província de Castelló. Així la iniciativa va repetir l’èxit de convocatòria de les darreres edicions amb una gran participació en totes les categories, el que va obligar a l’organització a fer fins a huit eixides (promeses de 1r any, promeses de 2n any, principiants de 1r any, principiants de 2n any, alevins de 1r any, alevins de 2n any i finalment infantils de 1r any i infantils de 2n any).
El Trofeu de Ciclisme ‘Ciutat de Sueca’, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la localitat, s’ha realitzat en un circuit d’un quilòmetre per les rodalies del Pavelló Poliesportiu Cobert, pròxim al centre de la ciutat i que inclou carrers i rondes com ara Simón Vila, Joan Fuster, Jaume I o País Valencià. Per part de l’Escola amfitriona, hi participaren set alumnes: Hugo Linares, Carles Cebolla, Raül Sáez, Iker Mortes, Raül Belda, Anna Quintero i Martí Bravo. Esta vegada, la prova de gimcana va estar realitzada pels promeses de l’Escola de Sueca, Hugo i Carles. A més a més, cal destacar la victòria del ciclista Martí Bravo en la categoria d'infantils de segon any.
Vicent Baldoví, regidor d’Esports en funcions i Hilario Redondo, president de l’Escola Ciclista Sueca foren els encarregats de lliurar els trofeus a les guanyadores i guanyadors de la prova. Al finalitzar l’acte d’entrega de trofeus, l’Escola Ciclista de Sueca va aprofitar per agrair a totes les persones que van arribar fins a Sueca per compartir una vesprada tan especial, així com a aquelles que, d'una manera o altra, contribuïren a fer que tot transcorreguera amb normalitat i la prova fora un èxit.
Ajuntament de Sueca
._000604
._000620 

._000644