No et quedes sense la teua plaša en el Cicle Formatiu de Sistemes MicroinformÓtics i Xarxes a X˙quer Centre Educatiu

Sßbado, 20 de junio de 2020 | e6d.es
• X˙quer Centre Educatiu permet obtindre certificacions oficials com SCRUM i CISCO, sent aquesta ˙ltima una certificaciˇ molt demandada i valorada en el mˇn professional
._000472

Fins al 25 de juny estarà obert el període de preinscripció oficial als cicles formatius concertats. No et quedes sense la teua plaça en el Cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic Superior en Sistemes Microinformàtics i Xarxes en Xúquer Centre Educatiu. També pots inscriure't en els Cicles Formatius que imparteix Xúquer Centre Educatiu: Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i Ensenyament i Animació Socioesportiva. El centre educatiu pertanyent a Florida Grup Educatiu aporta una completa oferta acadèmica per a ajustar la formació dels professionals als denominats tomorrow jobs, professions que, segons els experts en Recursos Humans, impactaran amb força en el mercat laboral, gràcies a la revolució tecnològica en què vivim.
Pel seu caràcter transversal, els professionals especialitzats en TIC s'han convertit en peces clau de qualsevol tipus de negoci. Amb un enfocament radicalment creatiu, multidisciplinari i orientat al món real, el centre educatiu d'Alzira ja aproxima el currículum a la realitat tecnològica i social del món productiu, amb el Cicle de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, una de les àrees professionals amb major volum de negoci en el mercat dedicat a la configuració, administració i reparació de sistemes i xarxes informàtiques.
El desenvolupament d'aplicacions mòbils i desenvolupament web també és un dels negocis més actius del moment, sent una gran oportunitat de creixement tant per a desenvolupadors, com per a les empreses que volen entrar en l'era de la digitalització. El Cicle Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), aporta les competències necessàries per a desenvolupar, implantar i mantindre aplicacions informàtiques multiplataforma per a la gestió empresarial i de negoci.
El cicle formatiu DAM de Xúquer Centre Educatiu es diferencia de la resta per la realització de projectes professionals adaptats a les necessitats del sector empresarial. A més, fa ús de les eines i de les tecnologies més pioneres en el treball col·laboratiu com són Git, GitHub, Trello i utilitzant metodologies àgils com SCRUM i KANBAN.
Xúquer Centre Educatiu també se centra en la formació en les línies de les noves tecnologies emergents com el Big Data, utilitzant eines com MongoDB dins del model de gestió de dades NoSQL i la computació en el núvol mitjançant l'ús de AWS (Amazon Web Service).
A més, com a complement a la titulació, Xúquer Centre Educatiu permet obtindre certificacions oficials com SCRUM i CISCO, sent aquesta última una certificació molt demandada i valorada en el món professional.
Xúquer Centre Educatiu també afig al seu portfolio el Cicle de Conducció d'Activitats Fisicoesportives en el Medi natural, una formació per a la pràctica esportiva de persones amants de la naturalesa, a més del Cicle en Ensenyament i Animació Socioesportiva. El centre educatiu imparteix, a més, FP bàsica, una eina per a potenciar la projecció professional de l'alumnat i perquè les empreses augmenten la seua competitivitat.
A través de la seua oferta, el centre forma perfils altament capacitats per a aportar valor al món de l'empresa, a través d'un aprenentatge pràctic i alineat amb les competències que demanda el sector.

Xúquer Centre Educatiu