Mor un dels joves que va ser atropellat en la carrera il•legal de Rafelguaraf

Miércoles, 8 de febrero de 2017 | e6d.es
• El jove, de 18 anys i veí de Tavernes de la Valldigna, no ha pogut superar les greus lesions patides al ser atropellat per dos motos implicades en l’accident

._000006
L’accident del passat diumenge a Rafelguaraf s’ha cobrat la vida d’un dels joves que va ser atropellat. El ferit, de 18 anys i veí de Tavernes de la Valldigna, no ha pogut superar les greus lesions patides al ser atropellat per dos motos implicades en l’accident. El grup de joves havia participat en la III Matinal Motera de Rafelguaraf, una jornada festiva amb un esmorzar popular. La Policia Local de Rafelguaraf i diverses patrulles de l'Agrupació de Tràfic de la Guàrdia Civil van acudir al lloc amb urgència per a auxiliar als ferits i identificar als motoristes implicats en l’accident.
Segons alguns testimonis, els fets van ocórrer quan un dels implicats va perdre el control de la seua motocicleta, va colpejar a un altre motorista i a un xic que estava enmig de la calçada i va atropellar a diversos joves més, d'entre 15 i 18 anys d'edat, que estaven presenciat la carrera i acrobàcies.
E6D