Montserrat consolida la seua Setmana Cultural

Jueves, 7 de febrero de 2019 | e6d.es
• Finalitzarà amb Gala de Lliurament de Premis de la IV edició del Certamen Literari de Montserrat
.
._000049
 
._000410
 
El dimecres 6 de febrer dintre de la programació de la IV Setmana Cultural de Montserrat, (SeCuM)i a mitat del seu recorregut, tingué lloc la presentació del llibre del músic, escriptor i editor valencià Josep Lluís Galiana a la Casa de la Cultura del poble. Sons Compartits, poemes, textos i pretextos és un fidel reflex de l’esperit de l’autor d’aquesta creació literària amb sonoritats de vegades improvisades i altres capturades a la seua memòria per poder ser posteriorment compartides.Aproximar-se aquesta obra és experimentar el desig de satisfer la curiositat del que s’amaga dins de cada poema o pensament com si es tractara de contenidors, o caixons, de diferents grandàries, textures i colors i que formen part d’un tot, com a mena d'un sinfonierque atresora experiències d’una vida.
Moltes activitats d’aquesta quarta edició de la SeCuM han estat pensades per als escolars i per als adults com ara són els tallers de creació literària, els de bibliotubers i de rapsodes. També hem gaudit de dues exposicions en que les protagonistes són les dones:Nosaltres les escriptores, valencianes en el temps,comissariada per Manola Roig i Rosa Roig, iLa bellesa de la quotidianitat de Arianne Garrido.
En passar l’equador de la setmana gaudirem del llargmetratge En la Casa de François Ozon, que posa a prova les nostres conviccions qüestionant-nos on comença i acaba la ficció i la realitat en la creació d’una obra literària o si determinades situacions poden ser lícites segons el propòsit que perseguim.
Amb la representació teatral de la companyia Crit de l’obra El nou Tirant, el divendres 8 de febrer a les 22.30 hores a la Casa de la Cultura, hem volgut posar en valor els clàssics valencians.
Per tancar la setmana, al mateix centre cultural, però a les 19.30 hores, ens espera la Gala de lliurament de premis de la IV edició del Certamen Literari de Montserrat, amb la conducció de l’acte pel contacontes Carles Cano.
 Ajuntament de Montserrat

 

._000500VD