Mareny de Barraquetes se sent totalment abandonat per les institucions davant les destrosses ocasionades pel temporal

Miércoles, 5 de febrero de 2020 | e6d.es
• Jordi Sanjaime, alcalde: "Està en perill la temporada estival si no ens posem ja en marxa i arreglem tots els desperfectes"

._000748
Després de la tempestat sempre arriba la calma, però l'efecte del temporal Glòria en algunes localitats de la Ribera estaran presents durant molt de temps. Diversos dies de pluja contínua, ratxes de vent que en alguns punts van arribar superar els 120 km hora, camins agrícoles inundats, infinitat de collites fetes malbé i en localitats com Mareny de Barraquetes, part del passeig marítim i de diverses infraestructures totalment arrancats d'arrel. La Platja del Rei de Mareny de Barraquetes ha sigut una de les més afectades pel temporal i les destrosses continuen estant a la vista. Jordi Sanjaime, alcalde de Mareny, ens ha acompanyat per a demostrar-nos les destrosses que han deixat totalment inutilitzable part del passeig marítim del Mareny.
"Trobe a faltar cridades telefòniques i reunions per a interessar-se de què és tot el que ens fa falta per a recobrar la normalitat, després del dur assot d'aquest temporal. La força del vent i de l'aigua ens han deixat un escenari totalment dantesc i no sabem si podrem recuperar-nos per a l'arribada del bon temps i les vacances de Setmana Santa i Pasqua; si a això afegim que les collites també es perdran, estem davant la destrucció dels dos pilars bàsics de l'economia de la nostra localitat: el turisme i l'agricultura; si no ens posem ja en marxa i arreglem tots els desperfectes posem en perill la temporada estival", lamenta l'alcalde.
E6D


._000705


._000410