Manuel es suma a la iniciativa de neteja d’espais fluvials ‘Mans al Riu’

Viernes, 13 de noviembre de 2015 | e6d.es
Entrevista a Josep Antoni Pastor, alcalde de Manuel


._000368._000025
 
El proper diumenge tindrà lloc al riu Albaida al seu pas per Manuel una Jornada de Neteja del Riu Albaida emmarcada dins la campanya “Mans al Riu” que enguany es celebra en 21 ajuntaments. La campanya està impulsada per la Fundació Limne, i en el cas de la Jornada de Manuel està organitzada per l’Ajuntament d’aquesta localitat.
L’activitat a Manuel està convocada a les 10:00, sent la plaça del Sol el lloc de trobada. L'organització, per altra banda i amb intenció de calcular el material, prega que les persones interessades a participar s'inscriguen prèviament enviant un email a participa@limne.orgo cridant als telèfons 963156841 / 654076533. L'activitat té un marcat caràcter lúdic i didàctic, estant oberta a la participació de tota la ciutadania. El ‘Mans al Riu’ ve celebrant-se des de 2010 i és una campanya que té per objectiu fomentar la consciència ciutadana vers la conservació dels rius i netejar de residus dels entorns naturals. Durant la darrera edició de la jornada de voluntariat participaren 17 municipis i vora 400 voluntaris, que arreplegaren 5 tones de residus dels trams de riu on actuaren.
Enguany el ‘Mans al Riu’ de Limne ha aconseguit implicar a 21 municipis: Alcoi, Aldaia, Algemesí, Almassora, Alqueria d'Asnar, Aspe, Borriana, Canals, Chulilla, Elda, Elx, Manises, Olba, Oliva, Pego, Quart de Poblet, Ribaroja de Túria, Vila-real, Villalonga i Xaló. Totes estes localitats organitzaran neteges dels seus rius el proper 15 de novembre (excepte Pego, que ho farà el 14).
Ajuntament de Manuel
._000385