L’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Tavernes de la Valldigna posa en peu Montserrat

Martes, 24 de julio de 2018 | e6d.es
• La 5ª simfonia de Beethoven, la Suite “Carmen” i la “Romança per a Viola” de Max Bruch, configuraren el programa
._000520
._000523
La plaça de l’Ajuntament de Montserrat, ha estat testimoni del primer concert de la 38ª Setmana Internacional de Música de Cambra, que ha corregut a càrrec de  l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Tavernes de la Valldigna, dirigida pel professor Manuel Godoy. L’auditori de la plaça Major de Montserrat, va poder comprovar anit, el timbre càlid i la sonoritat lleugera i versàtil que l’Orquestra de la Valldigna imprimeix a les partitures programades, que van incloure La Simfonia núm 5 en Do menor, opus 67 de Beethoven; la Suite “Carmen” de Georges Bizet i dues romances per a viola i orquestra, interpretades pel professor David Fons.
Així doncs, el programa d’obertura de la Setmana de Música de Cambra de Montserrat, va posar de manifest anit, el full de ruta que, en aquesta ocasió, es viurà del 23 al 28 de juliol en aquesta localitat de la comarca de la Ribera, en la contrada de la Vall dels Alcalans.
Un programa el d’enguany, configurat pel grup de músics amb arrels locals i que es troben escampats per diverses formacions d’arreu l’Estat i fins i tot dels Països Baixos, tots ells tinguts com a professionals de gran volada.
Per a hui dimarts, està prevista la participació de “Valencia Percussion Academy” una Ensemble que desenvolupa la seua tasca de difusió del repertori de percussió principalment arreu les comarques valencianes, però que també hi participa a festivals i trobades arreu l’Estat espanyol.
Per a aquest concert, ha estat escollit un programa amb obres d’Aguirre, Xenakis i Javier Martínez Campos, obres allunyades en el temps entre si, però amb un nexe principal: el drama. Un  nexe que, de segur atraparà a l’auditori d ela plaça Major de Montserrat des del primer instant.
Al llarg de la setmana hi ha prevista la participació del grup de cambra galec “InVento”; la soprano Belén Roig, la mezzosoprano Sandra Fernandez i la pinaista Aida Velert; Galatea Ensemble i l’Ensemble Joaquin Rodrigo. Totes aquestes formacions tenen com a nexe de unió que estan animades per músics que tenen molta relació amb aquesta vila de la Vall dels Alcalans.
XXXVIII Setmana de Música de Cambra Montserrat
 

._000565

._000517