L’escola infantil municipal Ninos inicia la matriculació per al pròxim curs

Lunes, 9 de marzo de 2020 | e6d.es
• L’equip docent treballa des de fa més de deu anys per aconseguir que cada racó evoque emocions

._000006
L’Escola Infantil municipal ja prepara la matriculació per al proper curs escolar 2020-2021. Com sempre el centre obrirà les portes perquè les famílies interessades puguen visitar les instal•lacions i conéixer de prop el projecte educatiu que es desenvolupa a l’escola.
Les Escoles Infantils Ninos conviden les criatures a viure en l’escola somiada. L’equip docent treballa des de fa més de deu anys per aconseguir que cada racó evoque emocions, que cada lloc convide a experimentar, que cada textura aporte una experiència enriquidora.
Amb el seu projecte educatiu, Ninos fomenta un pensament obert i creatiu, basat en una metodologia emprenedora i innovadora i oferint propostes educatives diferenciadores. 
El seu equip docent creu que les experiències d’aprenentatge en els primers anys de vida deixen una empremta inesborrable que ajuda xiquets i xiquetes a aprendre a relacionar-se i a desenvolupar les seues capacitats dins i fora de l’escola.
L’adquisició d’estos valors i habilitats en un marc de llibertat és, en essència, un dels grans objectius que inclou el model educatiu de Ninos Escoles Infantils, un projecte cooperatiu compromés amb la cultura de la primera infància, que creu en l'educació com a motor de canvi de la societat i que tenim la sort de gaudir al nostre municipi.
Ajuntament de Carlet


 

._000700
.
._000049