Les obres del nou CEIP Carrasquer de Sueca s'iniciaran definitivament al juliol de 2020

Miércoles, 7 de agosto de 2019 | e6d.es
• El projecte es troba en fase de licitació i l'Ajuntament calcula que, després del compliment dels terminis administratius, al juliol de 2020 començarien les obres

._000662
L'Ajuntament de Sueca va aprovar dijous passat en el ple un reajustament dels terminis administratius per a adequar el pressupost global, del projecte d'adequació i ampliació del CEIP Carrasquer, dividit en tres anualitats, als temps que marcaran les obres. Este reajustament ha sigut un requeriment de la Conselleria d'Educació, després de constatar l'estat de les actuacions i competències delegades al Consistori. Després de considerar que resultaria molt complicat compatibilitzar les obres amb el normal desenvolupament de la vida escolar, i de comprovar els terminis administratius que s'han de seguir, s'ha determinat iniciar les obres al juliol de 2020.
“Estem en la fase de licitació del projecte nou perquè l'anterior no estava actualitzat segons la normativa. Ens trobem a punt de tancar esta fase de licitació, però els terminis administratius que ens demanen les empreses i Conselleria ens situarien en els últims mesos del pròxim curs 2019/20. Per este motiu, en el passat ple el que vam fer és sol·licitar un reajustament d’eixos terminis per a entrar dins del que ens marca l'Administració. Ara estem en la fase del projecte esperant ja que siga adjudicatària l'empresa”, ha explicat el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez, qui també ha afirmat que “per unes setmanes, deixarem que finalitze el curs escolar per a no interferir en les classes ni molestar alumnat i professorat amb un trasllat d’eixes característiques”.
La dotació pressupostària concedida per Conselleria ascendeix a 4.266.789,75 euros dividida en tres anualitats. “Esta quantitat no es concedeix de colp, i per això les anualitats cal adequar-les a les dates d'execució del projecte perquè s'han de justificar”, conclou Vázquez.
Ajuntament de Sueca
 

._000705

._000562

._000649