POBLACIONS » Sueca » Esports » Futbol

Les lesions i sancions estan passant factura al Racing de Sueca

Racing de Sueca Femení, 1 - CD Camporrobles, 4

._000243
El partit d'aquesta jornada era un partit molt important, el Racing esperava un rival difícil a casa. Als pocs minuts de l'inici del partit el Camporrobles ja s'avançava al marcador després de marcar un gol que deixava perplex a tota la gent que es trobava present a l'estadi, doncs l'àrbitre no havia pitat un claríssim fòra de joc. Poc a poc les locals anaven fent-se amb la posesió del baló, l'equip visitant tractava de buscar l'esquena de la defensa però qualsevol intent no finalitzava de la manera adecuada. L'equip roig i blanc lluitava per igualar tables, i després d'un gran esforç seria Nerea, qui després d'un rebuig de la portera empataria l'encontre. Quasi tota la primera part era una lluita constant per canviar el marcador, i aixó es va fer posible per al Camporrobles quan, després d'una altra jugada en fòra de joc l'àrbitre donaria per vàlid el gol.
Finalitzava la primera part i les de Sueca estaven fent tot el que calia per a endur-se la victòria, així que ixiren convençudes al terreny de joc. El ritme del partit el seguia portant l'equip local, que buscava en tot moment la porteria però no trobava sort en el gol.
Així, després d'una bona estona el Camporrobles marcaria el tercer gol després d'una pèrdua de baló que feia que la davantera s'enfrontara amb un cara a cara a la portera, aquesta tocava el baló però acabaria finalment al fons de la xarxa.
El partit començava a complicar-se per al Racing, que veia que totes les seues jugades no finalitzaven de manera correcta, però o es rendia i seguia lluitant per fer-se amb un partit que es mereixien guanyar.
Ja es complia apròximadament el minut 30 quan amb un altre gol il.legal el Camporrobles rematava el partit posant l'1 a 4.
Al.lineació: Lucia, Aida, Deyman, Majo, Itziar (Andrea), Alba (Cristina), Iris, Laura, Natàlia, Nerea, Tania.