| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 12/10/2020

POBLACIONS » Cullera

Les falles de Cullera mantenen el calendari faller 2020/21

Destaca l’aposta pels actes culturals, entre ells la Mostra de Sainets o el Concurs de Teatre i les competi-cions esportives

._000620
La Junta Local Fallera de Cullera reactiva la programació oficial on destaca l’aposta pels actes culturals, entre ells la Mostra de Sainets o el Concurs de Teatre i les competi-cions esportives, com el Pic i Maneta o el Tenis Taula, a més dels actes i esdeveniments del seu 50 aniversari.
El passat dilluns 5 d’octubre en reunió de presidents amb la presència del regidor de falles, Javier Cerveró, es va llegir la proposta del calendari faller que contemplava els actes i concursos que es celebren any rere any i a causa de la irrupció de la Covid-19 s’han hagut d'endarrerir o adaptar per tal de dur-los a terme.
La reunió entre Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública, les Juntes Locals, la Interagrupació i el regidor de Cultura Festiva de València, Carlos Galiana el passat 23 de setembre, va concloure en un protocol específic que unificava tota la normativa per a les agrupacions culturals, fonamental per a la posada a punt dels casals, este, va ser un dels temes que es tractà també a la reunió de presidents.
‘Les falles necessiten vida’ fou la frase clau del president de JLFC, José Luis Renart, qui aposta per mantindre el sector cultural i esportiu en alça, ‘sabem que són els esdeveniments que més reclamen els fallers i les delegacions on més membres s’hi involucren, no podem deixar-los de banda, cal donar normalitat a les falles, motivar als fallers i aprofitar per a fer coses mentre la pandèmia ens ho permeta’. Per altra banda, Renart, feia saber que el seu equip de treball es mostrava molt il·lusionat amb l’organització de l’acte conmemoratiu del cinquanta aniversari.
Cerveró tranquil·litzà als presidents i va deixar palés que el consistori és sabedor del bon fer d’esta Junta Local i que depositen plena confiança en tal que es facen complir totes les mesures de seguretat que s’indiquen en cada moment i estaran al costat de les falles per al que necessiten.
Per tal de garantir la màxima seguretat, la Junta Local Fallera de Cullera complirà i farà complir totes les mesures extraordinàries de prevenció implementades per l’Ajuntament de Cullera front a la Covid-19. Unes mesures que van des de l’ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic i el reforç dels protocols de neteja i desinfecció fins a l’assignació de butaques o l’aforament limitat en cadascun dels espais municipals.

Actes Oficials
Vi d’Honor de Nadal, al mes de desembre, es mantindrà la tradicional benvinguda de les festes nadalenques i comiat de l’any als fallers. En el mateix acte, com ve sent costum es farà públic el cartell anunciador de les falles 2021 i s’entregarà el premi al seu autor o autora. Les Gales Falleres i l’Acte Commemoratiu del ‘L Aniversari de JLFC’ es concretaran les dates més endavant.

Programació Cultural
III Mostra de Sainets a Cullera, unides per la cultura i la solidaritat, participen a benefici d’Anec, Baladre, Afacu i AECC cinc comissions que pujaran a l’escenari el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.
XXXIV Concurs de Teatre, es durà a terme durant el mes de febrer, concretament del 3 al 19, els dilluns, dimecres i divendres. Podrem disfrutar de 8 obres teatrals dins d’una única categoria de participació on la durada mínima de l’obra s’estableix en quaranta-cinc minuts.
Presentació del llibret de Junta Local Fallera, que reunix informació de totes les comissions falleres de la ciutat, serà presentat a principis de febrer.
Gala de la cultura, prevista per a finals de febrer, acte on es farà entrega dels premis dels concursos organitzats per la delegació de cultura durant aquest exercici 2020-2021.

Programació Esportiva
Pic i Maneta, Tenis taula i Pàdel són els esports que encapçalen el llistat de competicions esportives organitzades per Junta Local Fallera, donant inici als esports individuals amb el Pic i Maneta el 31 d’octubre.
Les competicions esportives grupals com són el Bàsquet, Futbol Sala o el Trencaclosques, entre altres, de moment estan per determinar.

Programació Infantil/Juvenil
Festa infantil de Nadal, manualitats i activitats amb una actuació d’índole infantil per a finals de desembre.
Festa del Cadet, prevista per a la primera quinzena de març.
JLF Cullera

 

._000681

._000696
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.