Les falles d'Algemesí participen en la Campanya d'Igualtat

Sábado, 17 de marzo de 2018 | e6d.es
• s'han elaborat 70.000 tovallons per als casals fallers amb els lemes “Estima, implica’t, respecta, diverteix-te” i “Amb violència no hi ha igualtat”
 


._000525
Les deu comissions falleres d'Algemesí s'han sumat a la campanya pels bons tractes que va iniciar la regidoria d'Igualtat i que ara vol implicar al col•lectius faller en la prevenció de la violència sexista en els espais festius. Aquesta adhesió s'ha visualitzat en un acte en el qual les falles ha mostrat la seua implicació. Per a fer-la mes participativa, s'han elaborat 70.000 tovallons per als casals fallers amb els lemes “Estima, implica’t, respecta, diverteix-te” i “Amb violència no hi ha igualtat” on s'han incorporat dos números de telèfon; 016 de marcació abreujada, del servei telefònic d'informació i d'assessorament jurídic en matèria de violència de gènere, i 112 d'emergències.
“Hem incorporat els tovallons de paper al material promocional per a fer arribar el missatge de forma fàcil i divertida a totes les falleres i fallers”, assegura la regidora d'Igualtat, Fina Machí. Aquesta campanya que pretén conscienciar en la igualtat i el respecte en els espais festius va arrancar al setembre i torna ara en falles.
Ajuntament d'Algemesí