L’equip de govern COMPROMÍS-PSOE de Carlet silencien al PP al diari local

Viernes, 10 de junio de 2016 | e6d.es
• El PP de Carlet denuncia la censura que esta promovent l’equip de govern de Carlet, que ha decidit de forma unilateral reduir dràsticament, deixant en 2 escrits a l’any, la participació dels grups municipals al diari Ciutat de Carlet

._000368
.
-000049

 
El passat 15 de juliol, l’equip de govern ens va comunicar que volia donar veu als grups polítics municipals al diari Ciutat de Carlet, el qual es reparteix gratuïtament als domicilis del veïns de la nostra ciutat. Se’ns indica que la participació seria trimestral, als mesos de març, juny, setembre i desembre.
Després de l’escrit publicat pel PP al passat mes de març, en el que s’analitzaven els pressupostos aprovats per PSOE-Compromís, i s’alertava del retall en matèria educativa, així com l’escandalós augment de la partida pressupostaria dedicada a publicitat i propaganda, diversos membres de l’equip de govern ja ens van transmetre que després d’eixe escrit, demanarien a la seua “jefa” que es llevara la veu al periòdic.
Tres mesos després s’ha complit l’advertència i se’ns ha notificat per correu electrònic que degut a “la falta d’espai”, les col•laboracions dels grups polítics passen a ser semestrals, és a dir, només dos escrit a l’any.
Des del grup municipal Popular, volem denunciar que l’argumentació utilitzada és totalment injustificada i falsa, ja que mai ha hagut límits d’espai al periòdic. Compromís, que presumeix de ser l’abanderat de la participació i la llibertat d’expressió, demostra amb esta decisió, una vegada més, el caràcter dictatorial amb el que gestionen, al censurar la veu de l’oposició i convertir el diari local en el seu propi NODO.
Una cosa era el que predicaven a l’oposició i altra el que fan al govern. No sols lleven la veu a l’oposició, sinó que reiteradament s’oculta la nostra participació a tots els actes que es celebren a la nostra ciutat, obviant-nos a les fotos i als textos del diari.
Partit Popular Carlet