| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 22 de enero de 2019

POBLACIONES » Alzira » L'APP d'un alumne de Xúquer Centre Educatiu rep el primer premi del VIII Concurs de Programació de la Politècnica
» Educación y formación

L'APP d'un alumne de Xúquer Centre Educatiu rep el primer premi del VIII Concurs de Programació de la Politècnica

L'aplicació, que també ha estat la més votada pel públic, està dissenyada per a conèixer noves amistats per afinitat, gustos i interessos

.-000472
L'aplicació Find Playground, desenvolupada per un alumne del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de Xúquer CentreEducatiu, ha guanyat el primer premi de la VIII edició del concurs de programació per a dispositius mòbils organitzat per la Universitat Politècnica de València. El certamen, en el qual han participat 233 estudiants de 13 centres diferents, ha valorat un total de 110 apps. De totes elles, l'aplicació que ha aconseguit el primer premi del jurat i el primer premi popular –la més votada pel públic- ha estat la desenvolupada per Marc Bort. L'APP de l'estudiant de Xúquer Centre Educatiu està dissenyada per a socialitzar, conèixer i quedar amb persones d'una forma ràpida i senzilla.
Find Playground disposa de sales de xat de diferents temàtiques -esports, videojocs, música...- perquè els usuaris puguen seleccionar el grup que desitgen per gustos o afinitats. L'aplicació disposa d'un xat general que no té cap mena d'administració, però a més disposa de xats privats en els quals l'usuari creador del xat és el seu administrador i, per tant, pot gestionar totes les opcions de l’aplicació.
L'aplicació disposa d'una bústia per a guardar tots els correus dels contactes de l'app en una agenda que està emmagatzemada en el núvol i també pot registrar i validar els comptes d'usuaris creades. L'App de l'alumne de Xúquer Centre Educatiu compta amb una opció de mapa per a enviar la ubicació als usuaris que estiguen en aquest moment veient la pantalla. El producte s'ha desenvolupat en castellà i en anglès. Xúquer Centre Educatiu ha comptat amb una nodrida participació en el certamen, amb alumnat de 3r d'ESO, 4t d'ESO i estudiants del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.
Xúquer Centre Educatiu 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares