| Edición diaria núm: | Año: 8 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Lunes, 14 de mayo de 2018

POBLACIONES » Alzira » L'alumnat de Xúquer Centre Educatiu desenvolupa dos Apps que ajuden a millorar l’estil de vida dels usuaris
» Educación y formación

L'alumnat de Xúquer Centre Educatiu desenvolupa dos Apps que ajuden a millorar l’estil de vida dels usuaris

El centre amplia la seua oferta en cicles formatius per al curs vinent

.-000472
Alumnat de primer curs del cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xàrcies de Xúquer Centre Educatiu ha desenvolupat dos aplicacions per a Android que ajuden als usuaris a millorar el seu estil de vida. Tots dos projectes, que han estat premiats per la Universitat Politècnica, aporten claus per a promoure els hàbits saludables i millorar les condicions físiques i mentals d’aquelles persones que les utilitzen.
MEDICONTROL és la primera de les aplicacions que han dissenyat els estudiants de Xúquer.  La nova APP ajuda a aquelles persones que necessiten un control diari de les seues rutines, com ara exercici, dieta, medicació, etc. Entre les seues funcionalitats, permet triar dos idiomes d’ús: castellà i anglès. També crea un perfil d’usuari en funció de l’edat per orientar les recomanacions de l’aplicació.  L’usuari de MEDICONTROL pot cercar  i geolocalitzar un gimnàs amb Googlemaps. Amb l’aplicació, també es pot realitzar un control de dietes, gaudir de recomanacions d’hidratació i disposar d’una calculadora de calories en funció del sexe, pes i dieta seguida.
La segona de les APPs de l’alumnat de Xúquer ésNeverGive UP!,una tecnología que ajuda a millorar la salut emocional de les persones. Entre els beneficis que aporta hi ha la millora de l’estat d’ànim, lluitar contra la depressió i ajudar a superar els moments difícils. L’APP comparteix amb l’usuari experiències i informació sobre centres i associacions d’ajuda.  Entre les funcionalitats que aporta, destaca l’execució d’un el test de la felicitat, amb preguntes que avaluen  l'estat d'ànim de l’usuari, també ofereix frases motivadores, i aporta un diari personal de situacions d’ànim. NeverGive UPtambé disposa d’àrees amb xicotets desafiaments emocionals de reforç positiu.
Aquests dos projectes són un exemple de que el centre orienta al seu alumnat al món real, aproximant el currículum a la realitat tecnològica i social del món productiu, amb el Cicle de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, una de les àrees professionals amb major volum de negoci en el mercat dedicat a la configuració, administració i reparació de sistemes i xarxes informàtiques.
 A més, el curs vinent inclourà el Cicle Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM), una titulació que aporta les competències necessàries per a desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma per a la gestió empresarial i de negoci.
Dins de l'àrea de noves tecnologies, també impartirà el Cicle Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW). Aquests estudis instrueixen en les competències necessàries per a dissenyar, desenvolupar i mantenir aplicacions web. Els seus professionals poden exercir la seua activitat no solament en l'àrea d'informàtica d'empreses i corporacions que disposen de sistemes per a la gestió de dades. També poden treballar en el departament de telecomunicacions d'una organització.
Xúquer centre Educatiu potencia la polivalència dels futurs professionals i acompanya a l'alumnat en els processos d'orientació i transició cap a les necessitats que demanda la societat. Exemple d'açò, és el Cicle de Conducció d'Activitats Físic-Esportives en el Mitjà Natural, una formació que impartirà el curs que ve. Fruit de la creixent necessitat de gestionar la pràctica esportiva de persones amants de la naturalesa, han sorgit noves professions que generen la necessitat d'una formació altament especialitzada.
Xúquer Centre Educatiu

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares