| Edición diaria núm: | Año: 8 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 23 de noviembre de 2018

POBLACIONES » Alzira » L’alumnat de 3 anys de Xúquer Centre Educatiu es retroba amb les seues educadores
» Educación y formación

L’alumnat de 3 anys de Xúquer Centre Educatiu es retroba amb les seues educadores

Han compartit moments de somriures i d’abraçades que els han deixat una empremta emocional que no oblidaran mai

.-000472
L’alumnat de 3 anys de Xúquer Centre Educatiu  ha rebut  una sorpresa molt especial. Els xiquets i xiquetes s’han retrobat amb les educadores que tingueren el davant curs a les Escoles Infantils de Montessori ,Tulell , la Muntanyeta, Infants, Ninets, Samaruc i Poni.
Els motius d’aquesta visita són donar el reconeixement a la seua tasca com a professionals de l’educació 0-3 i procurar que no hi haja un trencament entre les dues etapes de l’educació infantil.  Elles han format part de les seues vides, han compartit moments plens de somriures i d’abraçades que han deixat a les criatures una empremta emocional que no podran oblidar mai.  Per això, les obrim les nostres portes any darrere any per continuar vivint moments tan especials com aquests. Al principi, quan les educadores han entrat en la classe l’alumnat s’ha quedat bocabadat, fins que poc a poc s’ha donat pas a una vesprada molt emotiva, una coctelera de records, mirades còmplices i abraçades tendres, que van crear un ambient de felicitat i alegria. Una vivència on les emocions han estat a flor de pell.
Xúquer Centre Educatiu

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares