L’almussafeny Aarón Polanco signa un bon cap de setmana en el circuit d'Albacete

Lunes, 14 de octubre de 2019 | e6d.es
• El pilot va aconseguir acabar quart i segon de la seua categoria en les dos mànegues disputades el passat diumenge
._000499
Aarón Polanco afronta amb bones perspectives el final de l'actual temporada del campionat FIM CEV Repsol, en el qual competeix des del mes de setembre passat amb l'equip easyRace Team. El passat cap de setmana va aconseguir en la categoria Superstock 600 la quarta i la segona posició, respectivament, en les dues mànegues disputades a Albacete.
El pilot almussafeny Aarón Polanco s'ha adaptat molt bé al seu nou equip, el easyRace Team. El passat cap de setmana, el jove va demostrar en el Circuit d'Albacete que continua millorant. Prova d'això són els llocs quart i segon aconseguits, respectivament, en les dues mànegues de la seua categoria disputades el diumenge 13 d'octubre.
Des de fa dues convocatòries competeix amb una Yamaha R6 de 600 centímetres cúbics i en categoria Superstock 600, canvi amb el qual ha aconseguit uns bons resultats que espera repetir en l'última cita de la temporada 2019 del FIM CEV Repsol, prevista per als dies 9 i 10 de novembre en el Circuit Ricardo Tormo de València.
 “En la primera carrera he fet una molt mala eixida, però a poc a poc he anat remuntant fins a poder situar-me segon de la meua categoria, encara que m'he trobat amb una mica de trànsit amb alguna Moto2 i se m'ha escapat el segon classificat de Superstock 600”, va explicar el pilot sobre la primera de les mànegues al final de la jornada.
Sobre la segona va assegurar haver “eixit bastant bé”. “He liderat en la meua categoria, he tirat i he obert una mica de buit, però han tret bandera roja. En la represa he arrancat malament i hi ha hagut una caiguda en la primera corba que també m'ha fet perdre molt de temps”, va relatar. No obstant això, va aconseguir remuntar fins a concloure segon de la seua categoria. “M'he quedat a les portes de la victòria en veure'm destorbat per un pilot de Moto2 en les últimes voltes”, va lamentar.