L’Alcúdia s’ha imposat al Benigànim per 3 a 0

El Benigànim podria haver-se emportat una golejada major de no ser per les bones intervencions de Toni

._000410
La UE L’Alcúdia ha format amb Alberto (Toni, 33’), Víctor, Micó (David, 78’), Edgar, Mendoza, Adnan, Nacho, Marcos, Ximo (Moha, 82’), Eduard (Barea, 79’), Jefrie. Entrenador, Roberto Granero. Delegat de camp, Ramon Galdón. La UD Benigànim ha format amb Toni, Manel, Abraham, Francesc, Pozuelo (José Carlos, 44’), Gonza, Palau, Miguel Angel (Borja, 73’), Ramonet (Carles, 87’), Nando, Ivan (Cambra, 61’). Entrenador, Ramon Florit, i delegat d’equip, Jaume Mestre.
L’Alcúdia va fer l'1 a 0 en el minut 13 per mediació d'Eduard, Marcos va fer el 2 a 0 en el 56’ i Jefrie va tancar el resultat final marcant el 3 a 0 en el 89’, per ningun del Benigànim.
L’encontre va ser dirigit per Àngel Monzon Domingo, assistit en les bandes per Carlos Huguet Julià i Mario Cabrera Esplugues. Va amonestar als jugadors de l’Alcúdia Marcos (23’), Víctor (30’), Micó (36’), Nacho (66’), David (75’), Edgar (84’) i Moha (87). Als jugadors del Benigànim Miguel Àngel (40’) i Abraham (47’).
Encontre de futbol jugat el dissabte 15 d’octubre 2016 en el Camp Els Arcs de l’Alcúdia corresponent a la Jornada 7a de Preferent Grup III en una vesprada agradable i regular entrada d’aficionats.
Gran partit de futbol el que s’ha viscut en en Els Arcs de l’Alcúdia per part dels jugadors de Roberto Granero que no sols han neutralitzat al Benigànim, sinó que han oferit bones jugades.
El més lamentable han sigut la lesió accidental sofrida per part de Alberto en tirar-se a ras d’herba a parar la trajectòria del baló tirat de penal cosa que va aconseguir i no sols parar-lo, sinó donar-li més ales al seu equip. Per part del Benigànim el canvi de Pozuelo per un colp fortuït en el cap.
Al cap de 5 minuts de començar el partit l’Alcúdia ha tingut una bona aproximació a la porteria de Toni en un remat de Marcos davant el porter en passar-la Ximo i és rebutjat per Toni.
L'1 a 0 en el minut 13 ha sigut un magnífic gol del jove Eduard situat en els límits de l’àrea del Benigànim en rebre un baló rebutjat per la defensa i llança el baló a mitjana altura que entra al fons de la xarxa per la dreta de la porteria de Toni. Ramonet en el minut 16 s’interna dins l’àrea per part dreta encara Alberto xuta el baló a porta i és neutralitzat per Alberto.
En el minut 29 penal a favor del Benigànim i Francesc s’encarrega d'executar i la trajectòria del baló és rebutjada per Alberto que llançant-se en palometa amb el braç estirat a ras d’herba per la seua dreta evita el que haguera pogut ser el gol de l’empat. Alberto en terra ja no pot continuar per luxació de la clavícula dreta i va ser substituït per Toni. A partir d’ací l’Alcúdia ha sigut el dominador del partit durant tota la resta de la primera part on Eduard i Jefrie han portat de cap a la saga visitant. En el minut 44 Adnan ha tingut una clara ocasió de gol per augmentar el marcador en rematar de cap el baló tret de falta per Nacho i estavellar-se el baló al llarguer. Minut 44 el Benigànim ha hagut de substituir a Pozuelo lesionat amb una bretxa al cap en disputar el baló, sent substitut per Juan Carlos jove jugador de 21 anys.
La tònica de la segona part ha sigut semblant a la primera amb els locals amb fam de gol i el Benigànim no es trobava còmode en el terreny de joc. El 2 a 0 en el minut 56 de Marcos veu al porter del Benigànim avançat i xuta el baló en paràbola per dalt del porter i entra dins de la porteria llepant per sota del llarguer. Gol per a retenir en la retina i dels que et fan alçar del seient. En el 72’ s’ha produït una bona jugada de combinació en atac per part d’Adnan que envia un baló a Jefrie situat en banda esquerra d’atac encara àrea del Benigànim, envia el baló a Marcos que remata a porteria i rebutja la trajectòria del baló Toni. En les acaballes del partit, minut 89, Jefrie que hi ha molestat fins al final la defensa visitant ha vist recompensada la seua llavor en marcar el 3 a 0, en rematar el baló en una jugada a la contra.
El Benigànim pel vist en el terreny de joc, podria haver-se emportat dels Arcs una golejada major de no ser per les bones intervencions de Toni.
L’Alcúdia amb una defensa formada per Víctor, Edgar, Mendoza i Mico sense fissures i amb un mig de camp format per Adnan que torna a ser al mig del camp un baluard i Nacho capità de l’equip que han treballat tant en defensa com en atac i amb Edu, Marcos, Jefrie per davant, sense oblidar als porters Alberto primer i Toni després que ha estat segur baix pal, així com la resta de jugadors que han fet segurament el millor partit de futbol des de fa temps, passant a ser un equip a tindre a compte en la part alta de la classificació.
Pozuelo va ser atés en el Centre de Salut de l’Alcúdia i es recupera satisfactòriament.
Cal recordar que l’Alcúdia guanyava la setmana passada a casa per 4 a 0 i el Benigànim va perdre a casa per 0 a 1 front Tavernes de la Valldigna altre equip a tindre a compte.
La pròxima setmana l’Alcúdia visitarà al Contestano i el Benigànim rebrà a casa a la Llosa.
Finalitzat el partit en posarem en contacte amb Venanci pare del porter Alberto i ens va informar que havia sigut atés en l’hospital de La Ribera on li hi havien posat la clavícula al lloc i es trobava dins del mal prou bé, així com que podria estar de baixa al voltant d’un mes.