L’Alcúdia perd a casa davant el Xàbia 1 - 2

Domingo, 15 de enero de 2017 | e6d.es
• Pel que s'ha vist en el terreny de joc, els alcudians han merescut l'empat
._000410
La UE L’Alcúdia va formar amb Toni en la porteria, Micó, Edgar, Mendoza, Adnan, Nacho, Roberto, Marcos Campos, Edu, David (Víctor, 32’), Jefrie. Entrenador, Roberto Granero. Capità, Nacho. Delegat de camp, Ramon Galdón.
CD Javea amb Edu en la porteria, Gervasio, Aldo, Miguel, Marcos, Cardona, Petu, Pau, Roberto (Ximo, 18’), Michael, . Entrenador, Antonio Villaescusa. Capità, Aldo.
Gol de l’Alcúdia marcat per Marcos de penal fet a Jefrie en el 75’.
Gols de la Xàbia marcats per Michael en el minut 5 i en el 58.
Partit dirigit per l’àrbitre Àngel Navarro Navarro i auxiliat en les bandes per Álvaro Luis González Galindo i Cristobal Galiano Rodríguez.
Va amonestar als jugadors de l’Alcúdia, Nacho (38’), Jefrie (44’), Víctor (71’), Alberto, porter suplent assentat a la banqueta (71’), Edgar (83’), Ximo (89’) i a l'entrenador Roberto Granero (59’).Als jugadors de la Xàbia, Pau (38’), Petu (81’).
Partit de futbol disputat el 14 de gener 2017 en el Camp Els Arcs de l’Alcúdia amb bona entrada d’aficionats para presenciar l’encontre corresponent a la Preferent Grup III de la Jornada 17a, en una vesprada freda.
L’Alcúdia afrontava aquest partit com a líder en la classificació després d’haver guanyat la setmana anterior a casa als Alcoians B per 2 a 0, contra la Xàbia que va empatar a 1a casa de Tavernes Valldigna.
Partit disputat entre els dos equips fins al xiulet final, on els jugadors locals volien sumar els 3 punts per a mantenir el lideratge i una Xàbia amb una ratxa de 7 partits sense perdre i situats en el lloc 8é.
Al cap de 5 minuts de començar el partit la Xàbia s’avançava en el marcador amb una ràpida jugada d’atac que ha sorprés la defensa local entre Roberto que envia el baló a Michael que controla el baló i l’envia al fons de la xarxa davant la mirada de Toni que no ha pogut fer res per evitar-ho i establint el 0 a 1.
La reacció dels locals no s’ha fet esperar i en el 7’ en una jugada ràpida entre Edu i Marcos Campos que encara porteria i envia el baló llepant el pal dret de la porteria visitant.
Arran del gol encaixat els jugadors d'Antonio Villaescusa ben situats en el terreny de joc amb jugador polivalent com Faye que encapçalava els atacs visitants, va fer que els jugadors de Roberto Granero no intensificaren els seus atacs a la porteria de Edu, encara que Marcos Campos en el 26’ ha intentat sorprendre a Edu amb un xut des de fora de l’àrea eixint el baló pel costat del pal dret de la porteria.
Primera part que al gol primerenc encaixat per l’Alcúdia s’han sumat les dues substitucions per lesió de Roberto per Ximo en el 18’ i de David per Víctor en el 32’.
La segona part ha sigut t diferent a la primera on els alcudians han tret la seua casta de lluitadors pel baló imposant el seu ritme de joc i buscant el gol de l’empat que l’han tingut en el 48’ en una jugada iniciada per Nacho a la treta d’una falta directa enviant el baló a Víctor que el toca per a Mendoza que remata el baló i atrapa Edu, evitant entrara el baló dins de la porteria.
Marcos Campos ha intentat vàries vegades sense èxit de gol, com la que ha tingut en el 61’ en rematar de cap el baló davant Edu que l’atrapa apuradament.
El 0 a 2, minut 58, obra de Michael al rebre el baló en una posició dubtosa de fora de joc, encara la porteria defesa per Toni i envia el baló al fons de la xarxa. Aigua freda per als jugadors i afició alcudiana que han protestat del fet que Michael és trobava en fora de joc en rebre el baló i Roberto Granero ha vist la targeta groga per protestar.
L’equip de l’Alcúdia s'ha bolcat sobre la porteria defesa per Edu que ha sigut el millor jugador visitant en la segona part evitant gols cantats, com el de Ximo al rebre el passe de Marcos Campos, que ha tingut en el 70’ una clara oportunitat de gol en enviar el baló fora llepant el llarguer. En el 71', s'ha produït la jugada del penal en ser tombat Jefrie dins l’àrea i Marcos Campos s’encarrega d’executar  i envia el baló al fons de la porteria establint l'1 a 2, que seria el resultat final.
Cabreig de l’afició i jugadors locals al finalitzar el partit a l'entendre que l’equip arbitral ha perjudicat al seu equip en benefici dels visitants per no aplicar el mateix reglament als dos equips per igual i mostraren la seua disconformitat a l’entrada de vestuaris.
Primer partit que perd a casa l’Alcúdia, on pel vist en el terreny de joc, l’empat haguera fet justícia pel que han fet els dos equips i on els jugadors de Roberto Granero han fet una gran segona part, cosa que no han fet el mateix en la primera dominada per la Xàbia que amb aquest resultat consoliden la seua ratxa positiva per acostar-se als primers llocs.
La propera jornada l’Alcúdia visitarà al Castellonense que figura en la meitat de la classificació i empataren a 1 en el partit d’anada. La Xàbia rebrà a casa al Benigànim situat en els primers llocs de la classificació i candidat a lluitar per l’ascens.