L’Alcúdia continua líder al guanyar a casa per 3 a 0 al Canals

Domingo, 29 de enero de 2017 | e6d.es
• El partit va estar parat 8 minuts per incidències entre aficionats dels dos equips en el minut 66

._000410
La UE L’Alcúdia va formar en la porteria Toni, Víctor, Micó (David, 46’), Mendoza, Adnan, Naho, Marcos Campos, Ximo (Roberto, 62’), Edu (Moha, 62’), Jefrie( Barea, 78’). Entrenador, Roberto Granero Granero. Capità equip, Nacho. Delegat de camp, Ramon Galdón.
La UECanals amb Rafa en la portería, Toni, Nava, Iñaki, Isidro, Javi, Raül, Carlos (Antoni 82’), Hèctor (Ferrer, 68’), Rafa Vila, Soler (Mendi, 82’). Entrenador, Rafael Aguado Llopis. Capità d'equip, Nava. Delegat d’equip, Peregrín Ferrer.
Gols de l’Alcúdia marcats per Marcos Campos en els minuts 63 i 89. Nacho, 71’.
Partit dirigit per Nestos Ribes Barrera, assistit en les bandes per Darío Sánchez Montes i Juan Francisco Garcia Gómez.
Va amonestar als jugadors de l’Alcúdia Edgar (13’), Nacho (26’), Mendoza (89’).
Als jugadors del Canals Soler (19’), Nava (47’), Toni (71’), Iñaki (89’).
Partit de futbol disputat el 28 de gener 2017 en el Camp Els Arcs de l’Alcúdia amb bona entrada d’aficionats para presenciar l’encontre corresponent a la Preferent Grup III de la Jornada 20a, en una vesprada freda.
El líder Alcúdia guanyava la jornada anterior per 0 a casa del Castellonense i el Canals va perdre a casa per 1 a 2 contra Tavernes i va presentar un equip de circumstàncies per la baixa de jugadors i va haver d'alinear a Hèctor lesionat que va aguantar fins al minut 68’.
Va començar el partit amb un esglai als aficionats local com que no va atrapar en principi el baló el jove porter local Toní amb 20 anys en patinar el baló i que va poder agarrar abans entrara a la porteria.
Els alcudians no es trobaren massa còmode al terreny de joc en la primera part, mentre el Canals intentava a baló parat on Hèctor, lesionat, s’encarregava de traure amb perillositat dins l’àrea local i que no va ser aprofitada pels davanters visitants.
En el 10’, l’Alcúdia va tindre una bona ocasió de gol en una jugada per part d’una assistència de Toni a Jefrie en camp del Canals que controla el baló i l’envia a Ximo davant porteria i el seu remat envia el baló per dalt de la porteria.
En una en contra del Canals en el 21’ ha tingut el Canals una bona ocasió de gol en una melé de jugadors dins l’àrea de l’Alcúdia i Iñaki no va aconseguir rematar el baló dins la porteria de Toni.
Ximo ha tingut el gol en les seues botes en un mà a mà en el 30’ amb el porter Rafa, que li endevina la trajectòria del seu xut, i en el 39’ en una bona jugada de Edu per banda dreta fins arribar al corner que centra a l'àrea i el remat de Ximo envia el baló llepant el llarguer de la porteria de Rafa.
Ximo i Jefrie en la primera part han portat de cap a la defensa Canalense i han tingut jugades que en el tram final no han definit positivament enviant el baló fora de la trajectòria dels 3 pals.
La segona part ha sigut de l’Alcúdia on s’ha vist funcionar des de el patiment de no haver marcat gol en la primera part a un equip treballador en totes les seues línies han treballat connexions per a tirar el partit endavant, com així s’ha vist reflectit en la collita de 3 gols.
1 a 0. En el minut 63 Marcos Campos ha agilitzat l’olfacte de gol al vorer al porter avançat i des de la banda Esquerra del mig camp del Canals envia el baló en paràbola que entra dins els 3 pals.
2 a 0. Minut 71’. Penal que xuta Nacho, rebutja el porter visitant, l’arreplega Nacho i l’envia amb força el baló al fons de la xarxa.
3 a 0. Minut 89. Baló controlat per Marcos dis l’àrea del Canals, encara porteria i envia el baló dins la porteria de Rafa que no hi ha pogut fer res per evitar-ho.
En el minut 66’, l’arbitre a instàncies del 2n assistent a parat l’encontre per incidències entre un grup de joves aficionats visitants, que en paréixer, han provocat a un grup d'aficionats locals aplegant a les mans. El delegat de camp a petició de l’àrbitre que ha cridat a la força pública, on han sigut agents de la Guàrdia Civil els que han intervingut per calmar els ànims i ordenar l’arbitre la continuara del partit 8’ després, sense més incidències.
A falta dels partits que es jugaran el diumenge 29, l’Alcúdia continuarà de líder en solitari i visitarà la pròxima jornada 21 el difícil camp de la Dénia situat el lloc 4t. El Canals rebrà a casa al Benigànim 3r classificat.