L’alcaldessa de Sueca lamenta els insults davant de xiquets, xiquetes i festeres de la localitat

Viernes, 31 de julio de 2015 | e6d.es
• “Jo sóc un càrrec polític i estic preparada per a moments com estos, però en la processó hi havia gent que no té res a veure amb les nostres decisions”


._000351
._000354

 
Desprès dels actes de la festivitat dels Benissants de la Pedra de Sueca, la corporació municipal va ser increpada en el transcurs de la processó de cara a l’esglesia per un grup de persones molestes per la supressió de l’acte de la “Demanà de Bous”. Raquel Tamarit, alcaldessa d’esta ciutat, ens ha explicat a El Seis Doble que el que realment li dol és “que la processó encara no havia acabat i en ella participen xiques, xiquetes i les festeres del poble, que ho van passar realment mal”.
Compren que ella i els membres de l’equip de govern estan exposats a “rebre critiques per les seues decisions, però considera una falta de respecte que es feren durant el transcurs de l’acte”.
Sols han decidit no fer el “tradicional” acte de la “Demanà del Bous”, que consistia en que la corporació municipal eixia al balcó de l’ajuntament i demanava a les persones congregades a la plaça si volien bous.
“Les festes amb bous estan contractades per part de l’antic equip de govern i enguany es desarrollaran amb normalitat”, però per a l’any que ve, en temps i forma, demanaran al conjunt de la població si l’ajuntament gastarà diners públics en la contractació d’actes taurins.
Confia en que açò no es torne a repetir i desitja passar unes bones festes amb tots els seus veïns, demanant respecte per a tots i convençuda que després d’estos moments de tensió el que verdaderament ix reforçada és la democràcia. 
E6D