| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 21/04/2016

POBLACIONS » Alzira » Gastronomia » Rebosteria

L'Ajuntament i el Gremi de Forners d'Alzira demanen a Consellería registrar la «Reganyà» com a marca de qualitat

"L'objectiu és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia"

._000403
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, tècnics d’IDEA i el Gremi de Forners d'Alzira mantingueren ahir una reunió amb el Cap de Servei de Qualitat Agroalimentària de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a optar a la Marca de Qualitat de la Generalitat Valenciana, que reconeix i posa en valor els productes típics valencians. En el cas d’Alzira, el Gremi de Forners proposà la «Reganyà». També des d’aquest organisme de la Conselleria s’ha proposat als forners d’adherir-se al Certificat d’Artesà. La Reganyà, segons han explicat els representants dels mestres forners de la nostra ciutat, és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mona de Pasqua amb la carabassa i ha sigut elegit per ser un producte singular també a Alzira. Tant el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez Araque, com de Comerç, Isabel Aguilar, han manifestat que l'objectiu principal és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals de la nostra ciutat.
Ajuntament d'Alzira
 
Todas las noticias de Alzira en www.elseisdoble.com


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.